שלום,כאן הפריק XD

2guy2

New member
שלום,כאן הפריק XD

היי,אני זה שמופיע בסדרה עם החולצה של 30,הרגתן אותי עם ההודעה חחח וכן אני מת עלייהם וכן אני אופיע עוד עם החולצה שלהם ואולי תהיה סצנה שאני יושב בחדר ומנגן שיר שלהם אז בהביי לבינתיים חמודוים וחמודות נהייה בקשר דנה לשלטון!!! XDXDXDXD

Miss Leto

New member
אחלה...

רק אממ....על איזו סדרה אנחנו מדברים...? תרעננו לי את הזכרון.

MCbusted

New member
חחח היי אני זו שכתבתי אתמול תהודעה

חח איזה מגניב!! תפרסם אותם כמה שיותר אם תוכל! אתה לא מבין כמה אני קפצתי אתמול ב12 בלילה בגלל שראיתי אותך עם החולצה שלהם!! כל הכבוד לךך חח ותגיד אתה מעוניין לטוס להופעה שלהם? אני כתבתי הודעה עם הכותרת-טיסה להופעה! תקרא אם אתה מעוניין

אבוי

אתה יודע שאתה מופיע עם חולצה מזוייפת של 30?! בדיוק דיברתי על זה היום עם דנה בטלפון
ואם כבר אתה חושף את 30 למיליוני פקאצות ברחבי ישראל, לפחות תבקש שהם יפרסמו את העצומה שלנו

Dolev19

New member
"ואם כבר אתה חושף את 30 למיליוני פקאצות ברחבי

ישראל, לפחות תבקש שהם יפרסמו את העצומה שלנו " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הרגת אותי!!!!!!

"למיליוני פקאצות ברחבי ישראל"../images/Emo205.gif

כמה אנשים את חושבת שחיים פה?XDDDDDDDD חחחחחח [נו סתם.]

בגלל

שאין חלוצות רישמיות של הלהקה בארץ. החולצה שיש בתומר היא חולצה מזוייפת שאין לי מושג מי מייצר. יש הרבה "פאקים כאלה בחולצה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif

אבל תכ'לס זה לא בדיוק מזוייף.. זה פשוט לא מקורי רשמי. הסבירו לי בUFO אחרי שהלכתי והתווכחתי איתם שזה הרבה כסף לשלם לחולצה/סווצ'רט של להקה חחחחחחחח אז אמרתי "כתוב על זה מייד אינ תאילנד וזה בטח עלה לך 5 שקלים ואתה מוכר ב60.. זה מלא רווח ולא פייר
" אז הוא הסביר שיש מפעל בתאילנד שכביכול קיבל אישור להדפיס לוגו מסויים בלי קשר אם הוא מקורי או לא.. ובגלל היותו לא מקורי הוא זול יותר ^^ מה אני חופרת?!

Song or Suicide

New member
אבל היית בערך לאיזה... 2 שניות בפרק.../images/Emo79.gif

הולכים להתמקד בך יותר מתישהו? >>

למעלה