שלום.יש פה מישו?

איזה פורום של חננות.

לי יש אליבי. אני ערכתי כל הלילה.

g a l4

New member
אז אני ישנתי כל הלילה!../images/Emo3.gif

היום התחלתי ב-8
לא כיף
תגידי לא היית אמורה לראות בלילה כמה סרטים או משהו?

אחד הסרטים שיותר נהנתי לערוך בחיי

סרט של חברה שלי אילם עם כתוביות מצחיקות שמתאר בחור שחברה שלו מתה והוא מסרב לקבל זאת אז הוא שומר אותה בדירה וממשיך להתנהג כאילו הכל כרגיל, כולל משחקי קלפים, צפיה בטלויזיה ושינה משותפת בכפיות... יצא מצחיק. וגם השחקן ענק. אהה וגםהגופה היתה לא רעה. הייתי מעלה לכם אם זה היה סרט שלי אבל הוא לא.

g a l4

New member
אה...אז סתם רצית לומר לנו...

"אני יכולה לראות אותו אתם לא
"?
אה!אם כבר סרט אילם... זה מזכיר לי שחברה שלי אמרה לי שאם אני אמשיך ללמוד קולנוע אז היא תשחק בסרט שלי...ואמרתי לה שהיא לא יודעת לשחק... אז סגרנו על זה שהיא תשחק מישהי אילמת

אמממ אתן יכולות לראות אותו.

אני רק צריכה להפסיק להתעצל ולהעלות אותו למחשב. התכוונתי שאני לא יכולה לפרסם אותו בפומבי

g a l4

New member
אה טוב../images/Emo11.gifאז יאללה תעלי אותו!

ועל הדרך תעזרו לי לחשוב איזה סצינה מטריפה שאפשר לעשות ב-וואן שוט(אינלי כוח לכתוב באנגלית,תשרדו
) בין 40 שניות לדקה וחצי... זה יותר קשה ממה שחשבתי
יש לי רעיונות אבל הם לא לסצנות הם לסרטים! ואם זאת רק סצינה אז זה יותר מ-דקה וחצי

מה דעתך על....

בנאדם שנמצא בניתוח ולא מורדם טוב.. רואים את הכל מהנקודת מבט שלו.. ברקע שומעים את הרופאים והדופק שלו במכונה, ובסוף הכל נסגר והוא מת...

g a l4

New member
אויי שכחתי כמה דברים מאוד חשובים!!

פרטים קטנים ושוליים
2 דמויות עוד משהו אבל הוא לא קשור אליכם... אה כן ושיהיה כובע ופלאפון איכשהו בעלילה...
אה ותאמרה למרות שאת שונאת אותו...אני שוב עושה עם אותו אחד...
(רק הפעם גם עוד 2 חוץ ממנו...)

אז בואי נעשה הסכם חליפין.....

אני צריכה דחוף רעיון לסרט של 15 דקות. אבל שיהיה מהחיים!!!
ואת הוואן שוט שלי שנה שעברה צילמתי אצל נעה. היא מקור ההשראה שלי

g a l4

New member
../images/Emo6.gifסבבה

לא קל להיות מציאותיים
אבל ננסה לחשוב על משהו(בטח עד שאני אמצא לי יהיו לי הרבה רעיונות לדברים יותר ארוכים
)

למעלה