שלום.. יש פה מישהי

Falling foryou

New member
שלום.. יש פה מישהי

שמתכוונת ללכת לאודישנים של התוכנית ריקודים חדשה שערוץ 2 מארגנים? כמו נולד לרקוד כזה אבל משהו חדש

Amitush222

New member
זה נולד לרקוד.

פשוט קונספט שונה שיתפרסם בקרוב

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifהתפרסם כבר, לא?

לפי מי שהבנתי זה קלאסי ומודרני נגד היפ הופ וסטריט ג'אז.. ואז מנפים אחד אחד ובודקים מאיזה צוות נשאר הבנאדם האחרון
.

Amitush222

New member
אכן../images/Emo13.gif

הקונספט השתנה לתחרות על פי סגנונות. לא ידעתי שזה פורסם כבר.. איפה שמעת את זה?

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifבאתר?../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

סתם שמעתי משהו על ריקוד בכוכב נולד אז קפצתי {לא ראיתי את הזוועה הזאת
}, והנחתי שאם קוראים לאנשים להירשם אז ייכתבו מה זה. בדקתי-והיה כתוב שם... הנה התיאור היישר מאתר קשת: יודעים להסתובב על הראש? מתאמנות עשר שנים בבלט קלאסי? יש לכן מומחיות היסטרית בהיפ הופ? אתם רקדנים מודרנים מרגשים ? טדי הפקות ושידורי קשת גאים להודיע על תכנית ריקודים חדשה ומפתיעה שתעלה על המסך בערוץ 2 בחורף הקרוב. נבחרת הרקדנים תתחלק לשתי קבוצות, 2 להקות שיתמודדו אחת נגד השנייה. רקדני הברייקדנס וההיפ הופ נגד רקדני המחול הקלאסי והמודרני...מאיזו קבוצה יהיה הרקדן שיגיע לגמר? הירשמו כאן לאודישנים לתכנית שייערכו בקרוב. {אתר קשת, ואיפשהו מצד ימין רשום על זה משהו}.

ידיד שלי נרשם לאודישנים חח יהיה מצחיק

פעם שניה שלו כבר שם.. בפעם הראשונה באמצע הוא החליט שלא בא לו וגם אמרו לו שהוא קטן מידי XD זה היה לפני שנתיים הוא היה בן 16

ליאור140

New member
חחח

המורה שלי היה אמור להיות המדריך\מורה מה שזה לא יהיה לקבוצת היפ-הופ

מאיושSP

New member
אף פעם לא שמעתי על זה.. שאלות../images/Emo13.gif

מישהי יודעת מאיזה גיל אפשר ללכת לאודישנים? איפה שמעתם על זה? כתוב בעיתון או משהו? יש פרטים? טנק'ס:)

Amitush222

New member
אז ככה, תשובות../images/Emo26.gif

אפשר להיכנס רק מעל גיל 16. אני שמעתי על זה כי טדי הזמינו אותי לאודישנים לפני חודש בערך.. והפרטים למעלה איפה שאדר כתבה:) נסי להיכנס לאתר קשת ולמצוא עוד פרטים..

Only Dance

New member
אני כל כך מנותקת שאין לי מושג במה מדובר

תספרו לי קצת:)) קאטי

למעלה