שלום יש לי

יגאל13

New member
שלום יש לי

את המשחק Real flight G2 ושאני נכנס אליו אני בוחר טיסן מקום להטיס אותו ויש לי מסך לבן ואני לא רואה כלום. שאני עושה תחרות אני שומע את האיש הקריין ואת המנוע אך אני לא רואה כלום! יש לי GeForce2 MX 400 האם זה בגלל זה? או שאני צריך להןריד עידכונים או משהו לכרטיס מסך? תודה לכל העונים!

geostant

New member
99% שהבעיה זה כרטיס המסך...

כנס לאתר של NVIDIA.COM ותוריד את הדריבר הכי חדש יכול להיות שהכרטיס גם חלש מידי, GF2 זה לא שיא הטכנולוגיה בימינו. אם אתה הולך על שדרוג אז לך על סדרת ה-FX בלבד ! או על ATI RADEONE 9700 ומעלה.

יגאל13

New member
טוב תודה

אי אנסה לעדכן... חבל שלא קניתי את כרטיסי המסך היותר טובים! וזה משחק טיסנים מאוד יפה!

avi8tor

New member
פעם פעם פעם, הטסתי טיסנים ואז...

היתה לי כנראה את הגירסה הראשונה שלו. אני זוכר במעומעם בעיה כזו, אבל לא נראה לי שהבעיה שלך נובעת מכרטיס המסך. נכנסתי לאתר שלהם, ואתה עומד בלי שום בעיה במינימום הנדרש. הם מדברים עדיין על VOODOO 1 או 2, עם 16 מגה זיכרון (מישהוא זוכר את העגלות המרעישות האלה ?) ולך יש הרבה יותר מכך. נכון, הכרטיס לא משהוא , אבל בהחלט מעבר לנדרש. כמה שזכור לי, התופעה נובעת מקונפיגורציה לא נכונה של הרזולוציה. מה שמומלץ לעשות הוא לרדת לרזולוציה המינימלית (תנסה 800X600 עם 16 ביט), קודם לראות בכלל תמונה כלשהיא, ורק אחרי שרואים תמונה, רק אז להתחיל ולהעלות בחזרה את הרזולוציה, עד שמאבדים שוב את התמונה (מסך לבן), ואז לחזור רזולוציה אחת אחורה, וזו המקסימלית האפשרית.

umbo

New member
הבעיה מוכרת....

אתה צריך להפעיל קובץ שפותר את הבעיה. RealFlight G2 2.00.533.exe זה קובץ של כ-5 מגה. לא תמצא - תבקש יפה, אולי תקבל

srami

New member
אצלי הבעיה נפתרה על GFORCE 2

עתיק ימים ע"י שימוש בדרייבר ישן בנוסף ל-PATCH או אפילו בלעדיו.

למעלה