שלום, יש לי ADHD

אדווה345

New member
שלום, יש לי ADHD

ואני רוצה לדעת למה אני לא מצליחה "להתניע" בבוקר. העניין הוא כזה- אני מובטלת לצערי, ונורא זקוקה למסגרת. ללא המסבגרת, לא אקום מהמיטה, אבזבז את היום ובערב אהיה חסרת מנוחה. אין שום אפשרות למסגרת כרגע, מה גם שאני בהריון אז לא יקחו אותי לעבודה. אני מנסה להקים עסק לבד, אבל זה זז נורא לאט , ולא כל יום יש לי אנרגיות. מה עושים לגבי יכולת ה"התנעה"? האם הנושא מוכר?

papylove

New member
מוכר מאוד

אמנם אני add אבל הבעיה מוכרת מאוד. לא רק שקשה לקום בבוקר אבל הרבה פעמים למרות שאני רוצה ויודעת שחיבים לעשות משהוא קשה לי לעשות, אני בוהה באוויר וחושבת, לפעמים אני יכולה לעשות אלף ואחת דברים רק לא את מה שאני צריכה לעשות ובסוף יגיע הערב ואז אני מתחילה להילחץ ואומרת לעצמי אבל איפה הלך לי כל היום. היום כבוגרת אני מאוד מנסה ומשתדלת לשלוט ב"בעיה" ולרוב מצליחה להלחם נגד עצמי וזה מתוך מודעות כי אני לא ילדה קטנה ולמרות הקושי מוצאים דרכים ופתרונות. לגבי העסק אני אישית לא הייתי ממליצה לפתוח עסק כשאת בהריון ומצפה לתינוק. עסק חדש צריך הרבה כוחות וזמן רב לדעתי את צריכה לחכות עד אחרי הלידה יש לזכור גם שחלק מהאנרגיות נעלמות גם בגלל ההריון וגם אחרי הלידה תזדקקי לכוחות רבים. קחי את התקופה כתקופה של רגיעה ותנסי לנצל כל רגע. ואם את זקוקה נואשות למסגרת אפשר לנצל זמן לברורים, הכנות, עיצוב על העסק שברצונך להקים. בהצלחה בעסק ולידה קלה

אדווה345

New member
הבעיה בעסק היא לא האנרגיות

יש לי המון אנרגיות, בלי הריון או עם, מנסיון עם ההריון הקודם. אני לא עייפה כלל, והעסק הוא משהו קטן ולא ענק. אבל כשאני לבד אני לא מצליחה לעצב שום עסק. אני לבד ואני בוהה, בדיוק כמו שאמרת. אפילו דברים מהנים לא תמיד יש לי חשק לעשות. אני לא מבינה למה!!!

למעלה