שלום, יש לי 2 בקשות:

• פותח הנושא mc80
  • פורסם בתאריך

mc80

Member
שלום, יש לי 2 בקשות:

1) אני אוסף מידע על חופשות גייז לחו"ל ואני אשמח מאוד אם תחלצו לעזרתי ותספרו לי את הפרטים הבאים: * גיל * ז/נ * יעד שהייתם רוצים לנפוש בו או נפשתם בו * סיבה/ות ליעד הנבחר בבקשה תהיו רציניים ואמיתיים. תודה רבה לכל אחד ואחת מכם! 2) אני רוצה לבקר בברלין למשך שבוע בערך (אולי יותר- תלוי בכסף), כשהתאריכים האופציונאלים הם מסוף יולי עד ספטמבר. כדי לחסוך בעלויות, ולשלב ביקור אישי ואמיתי, אני מעוניין להכיר מישהו שיוכל לארח אותי בביתו, ולחסוך לי את העול הזה מהראש. אם אתה גם יכול לשמש לי כמדריך, מה טוב מזה אוכל לבקש. פרטים מזהים עלי ינתנו באופן פרטי. אני מקווה שלא ביקשתי משהו מוגזם מידי, ואני אשמח לכל פנייה במסר הפרטי. תודה רבה מראש!

TrigATUSA

New member
באופן אישי

אני יכול לומר שלמקרא ההודעה שלך נאלמו המילים בפי, ועל כן לא השבתי

TrigATUSA

New member
כי זה נראה לי משונה

בלשון המעטה, שאתה מגיע לכאן בפעם הראשונה, לא טורח להציג את עצמך ומצפה שיענו לך על איזה שאלון מוזר, ועוד שיארחו אותך בבית אנישים שלא יודעים עליך כלום הניסוח שלך לא ממש מעודד תגובה. אני בטוח שאתה לא, אבל ממה שכתבת אתה מצטייר שלא באשמתך כקרציה אבל אולי בעצם אני מוזר, ולי יש תפיסה מעוותת לגבי מה מקובל באופן חברתי

mc80

Member
אתה רגיש מידי

קודם כל, יש לי כרטיס אישי כמו לכולם, ורשומים בו מספר פרטים על עצמי. מעבר לכך, מדובר במדיום שאחד היתרונות בו, הוא חוסר הצורך להחשף ולהיות חופשי ומאושר, להגיב ולהתבטא בכל נושא בכל מקום כמעט. אומנם זו פעם ראשונה שלי כאן, אבל לא אמרתי משהו שהוא לא קשור לפורום, ולא התבטאתי באופן בוטה או לא מקובל. בנוסף, אמרתי מפורשות שפרטים מזהים ינתנו למי שחושב שהוא יכול לעזור לי בעניין האירוח. אני לא חושב שעלי לפצוח בקו"ח בפני כולם כאן. אני בנא טוב, חברותי מאוד ושמח בחיי. מעולם לא חשבתי לפגוע או לגרום למישהו את מה שאתה טוען. אנחנו לא מכירים וכנראה שלא נכיר, וזה חלק מהעניין פה, וזכותך להגיד מה שאתה חושב לנכון. אני אישית לא רואה בהודעה שלי התקרצצות, אלא פניה נורמטיבית לתשובות בנושאים שקשורים לפורום, ואם טעיתי (מותר לטעות???), לא צריך לקבל על הראש. אף אחד לא חייב לעזור לי אם לא מתאים לו. אם לא היה לך משהו אחר תורם לומר, היית צריך לשתוק בעיקר. בכל מקרה, בקשה מספר אחת כבר לא רלוונטית, כי מצאתי את מבוקשי במקומות תומכים אחרים, שמבינים עניין ולא עושים עניין. אם זו קבלת הפנים כאן, תהנו לכם. זו הודעתי האחרונה כאן.

bulllli

New member
היה שלום

אם היית כותב את זה בהתחלה היינו שמחים להיות לעזר. אבל אם אתה מתפלא אז לפחות למדת להבא... מזכיר לי שיחות טלפון: אני: הלו הוא: שלום מי זה? אני: את מי אתה מחפש? הוא: (יורד האסימון) אני X ומחפש את Y אני: הי X זה Y. מה נשמע?

TrigATUSA

New member
אתה קצת מגוחך

מלכתחילה לא עניתי לך כי לא היה לי משהו חיובי להגיד, ורק אחרי הניג'וס שלך אמרתי לך את דעתי, ובעדינות אתה קצת מוכיח בתגובה האחרונה שלך את הנקודה שלי על ההתנהגות שלך

למעלה