שלום, יש לי שאלונת...

שלום, יש לי שאלונת...

מאיפה אני יכולה להוריד סימס האט דייט? ניסיתי בקאזה אבל היו רק 2 קבצים של זה והם גם לא עבדו..........

ועוד שאלהההההההה בקשר לסימס חיות

מה בעצם עושים בסימס חיות מחמד? ואני יכולה לקנות סימס עם כל החבילה? של חופשה, חיות מחמד וכל זה? כאילו.. איך זה הולך ?

זה גם

נימכר בניפרד וגם בשלישיה. ולשאלתך סימס2 זה החיים הטובים 3 זה מסיבת השנה 4 זה יוצאים קבוע-הוט דייט

elcool

New member
אסור להוריד משחקים לא חוקיים

ולא נוכל לעזור לך במציאתם

אני לא שואלת אותך!

ואת לא תדברי כאן על הורדת משחקים, את שומעת אותי???? עכשיו גם אני כאן ויש לי זכות להגיד מה שאני רוצה ואם את תמשיכי ככה אני יבקש שיזרקו אותך מהפורום הזה! וזהו!

אני לא שומעת אותך,אני קוראת

את ההודעה ה"מאיימת" שלך. את גם יכולה לבקש עד מחר מה שאת רוצה,אני לא קיללתי,ואני לא העתקתי ודיברתי לילדים בגסות חוץ ממך!

adva g

New member
נו באמת...

לי אישית אין משחקים מורדים מהאינטרנט, אבל זה כבר עדיף מאשר לשלם כסף לתאגיד המפלצתי- "מקסיס". הם הופכים את הסימס לאימפריית מסחרה שהגיעה למימדים עצומים ומרוויחים מיליארדים על כל תוספת שהם מוצאים, כל כמה חודשים! לדעתי, לא כל מי שרוצה לשחק בסימס צריך לשבור קופסאת חיסכון ולשלם מאה ומשהו שקל כל פעם כשיוצאת תוספת חדשה. ובלי שום קשר לזה, אם יתחילו להתנפל על כל מישהו שיש לו משחק צרוב או מורד מהאינטרנט- אני חוששת שהפורום יתרוקן מאוד מהר.

elcool

New member
לא צריך להנפל

פשוט כל אחד עם משחק צרוב בא לפה לעזרה ובמקש שנעזור לו להוריד או באג שיש רק לצרובים. אני מודה שגם לי יש משחקים צרובים אבל אני לא מפרסם בפורום. זה הפורום לדבר על המשחקים עצמם ופחות איך להתקין אותם

adva g

New member
זה אולי נכון שמטרת הפורום לדבר

על המשחק עצמו ולא על ההתקנה- אבל לא רק במשחקים צרובים יש באגים. הדיסקים שלי מקוריים וכל הבאגים שלי כנראה מההורדות. אני לא חושבת שיש עוד פורום שיכול לעזור לאנשים שצריכים עזרה עקב בעיות/באגים בסימס, ובגלל זה כאן זה המקום שהם שואלים שאלות ומקווים לעזרה ולא להתנפלות על זה שהמשחק שלהם פרוץ/צרוב. זה לא שהם מפרסמים כתובת לאתר הורדות של המשחק או משהו כזה, אבל זה לא מפריע לכמה משתתפים בפורום להתנפל עליהם ולאחל להם שהמחשב שלהם ייהרס ולכתוב להם שזאת אשמתם וכל זה.

ווילר

New member
יש לך טעות..

את צריכה וכולם צריכים להבין שהסיבה שאסור לדבר ולתמוך כאן בבעיות שקורות בגלל משחקים פרוצים וצרובים היא, החשיפה לתביעות! זה העניין! ועצם זה שכן יעזרו כאן לכאלה יוזרים זה רק יראה שכביכול זה בסדר להוריד משחקים פרוצים והנה אנחנו עוזרים לאלה שרואים בהם עבריינים לכל דבר מצד החברות. נכון, זה ידוע שמלא מורידים אבל לא מדברים על זה ובטח שלא לפרסם את זה כאן בגאווה ועוד לבקש תמיכה!! אתם צריכים להחליט, או להוריד משחק ולקבל אותו עם כל הבעיות שלו או לקנות ולדעת שאם יש בעיה תמיד יעזרו כולל התמיכה במקסיס שתתפלאי, עזרו לי מלא פעמים! אפילו עם הסיריאל נמבר שהיתה לי אתו בעיה והם נתנו לי חדש. וחוצמיזה אם לא שמת לב, כן פרסמו כאן הרגע כתובת להורדה ותדעי לך שדבר כזה, אם נציג של הד ארצי היה רואה, זה ישר בלגן!

מי דיבר על בעיות ובאגים בכלל!?

שאלתי סך הכל מאיפה מורידים.. מי שלא בא לא חייב לענות! ותודה לאלו שבכל זאת התייחסו !

לי יש משחקים

מקוריים(של סימס)ויש לי גם באגים לפעמים,אבל יש באגים ששחקני הסימס גורמים להם ולא המחשב או המשחק,אני יודעת חלק מהם מה השחקן גורם ומה המשחק גורם.

אדווה צודקת

בארץ הם רוצים 150 בערך על כל חבילה! אני אישית לא מורידה כלום מהאינטרנט,אני קונה מקוריים,אבל זה נכון שיש ילדים שאין להם ים של כסף לבזבז בשביל משחק. ואני גם נגד זה שילדים שמשהו לא מוצא-חן בעיניהם יתחילו לרדת ולאחל לאחרים שיהרס להם המחשב! זה ממש רע!

למעלה