האם האלבום החדש של אמיר כולל את השיר שהוא כתב לפני 5 שנים לאורלי סדן ז"ל? הוא הולך ככה: "אם אלוהים היה שומע, היה יודע היה אומר מה לעשות ואז אולי הוא היה מחזיר את האור שלי, האור שלך..." תודה.
אז לצערי אין לי אבל שמעתי אותו בערב שנערך לזכרה.הכרתי את אורלי דרך אמיר והיינו חברות מאוד טובות ונשברתי כשהיא נפטרה היא הייתה חברה הכי טובה שלי.וענבר רציתי לומר לך שקראתי לפני כמה ימים באחד השירשורים שכתבת ממה שאת סובלת ממנו ומאוד כאב לי לשמוע אני אף פעם לא ידעתי ולא היה לי מושג.ואני מאחלת לך שתחלימי את בן אדם חזק ואת תנצחי את זה
חשוב לי לשמוע אותו.הכרתי את אורלי דרך חברה וידעתי כל מה שהיה לי ועל הקשר המיוחד שלה עם אמיר.אפילו דיברתי עלליה עם אמיר בשיחה שהייתה לי איתו. ותיארתי לעצמי,שמישהו יקרא ויראה מה יש לי בין השירשורים פה.בכוונה לא סיפרתי כאן,לא הרגשתי מספיק פתוחה כ"כ.אבל בעיקבות כל השישור שנוצר כאן נגדי,האמת שלי יצאה.תודה רעות אמן
אני אמנם לא הייתי מעורבת בריב הזה שהיה אבל קראתי הכל וזה לא היה נגדך לא היה כל קשר זה היה נגד משהי אחרת ואת סך הכל אמרת את דעתך.ובכלל את לא צריכה בכלל להתבייש בזה מה פיתאום?להפך.אנחנו גם יכולים לעזור לך להתגבר על זה מבחינת מצב רוח והכל.האנשים כאן בפורום הזה מאוד נחמדים אין כאן מריבות כמו שיש בפורומים אחרים הפורום שלנו טוב ומקסים כמו אמיר.