שלום,יש לי שאלה

שלום,יש לי שאלה

לוטרינר שלום, יש לי ידידה שלה יש כלבה לברדורית מעורבת,בחודש האחרון יוצא לה דם בפיפי בצורה רצינית מאוד. {הכלבה מעוקרת האם יש קשר?} כמו כן היא לפעמים מקיאה ומשלשלת יש לציין כי לאחר מספר שעות זה עובר לה וזה חוזר פעם בכמה ימים. יש לכלבה נטיה להתחכך ברהיטים עם ישבנה בצורה מסיבית יש לה גם ריח רע מהגוף ויש לה נשירה מסיבית. יש לציין שנותנים לכלבה תרופות היא מקיאה אותם בד"כ.{בגלל אלרגיה או משהו כזה} שאלתי היא על מה כל התופעות האלה מצביעות? מה אפשר לעשות?

ella100

New member
יש לי שאלה בעיקר בנוגע להקאת התרופות

איזה תרופות ניתנות לכלבה והיא מקיאה אותן? תרופות למה? ואם היא מקיאה תרופות,מה נעשה? היתה התיעצות עם הוטרינר? נשארה ללא טיפול? כי למשל יש תרופה נגד בחילות ואם הכלב מקיא-נותנים את התרופה בזריקות עד לשיפור המצב.אבל עם התרופה בזריקה,ניתן לתת ,בהפרש זמן את התרופות האחרות וכך לטפל בכלבה. הוטרינר לא הציע את זה? איך מתחבר כאן הסיפור של אלרגיה לתרופות? ריח גוף רע יכול להיות גם ממזון לא מי יודע מה בו מאכילים את הכלבה. גם הנשירה יכולה להיות קשורה לזה אבל כמובן שיכולות להיות עוד סיבות נמתין שמנהל הפורום יתייחס.

for no one

New member
לא כתבת מה הוטרינר שלה אומר על כל הסיפור

ואם בטעות היא עדיין לא ראתה וטרינר - דחוף לוטרינר. דם בשתן זה לא צחוק

etiush

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה