שלום יש לי שאלה

ronistar

New member
שלום יש לי שאלה

רציתי לשאול, 1. אם אני עוצרת בים המלח למשך שעתיים על מנת להכנס למים, האם זה אפשרי? (לא ביקרתי שם קרוב ל 15 שנים) 2. האם יש שם שירותי חוף כלומר יש שם מקלחות לאלה שלא שוכנים בבתי מלון ובכל זאת רוצים להתקלח אחרי שטבלו במי הים. 3. האם יש מסעדות? 4. כל מידע שתוכלו למסור לגבי אלה שלא מתאכסנים במלון אבל רוצים להנות משעתיים שלוש ממי ים המלח , יוכל לעזור לי תודה לעונים

ים המלח

1. חוף עין גדי מקלחות בתשלום ארוחה סבירה בפונדק הסמוף 2.חוף הורדוס אזור המלונות יש מקלחות ומסעדות מסביב 3. חופי צפון ים המלח כמו קליה. ביאנקי, מינרל יש מקלחות

ronistar

New member
אני מבינה שאין שום חוף בחינם?

זה לא ברשות המדינה? רק ברשות גופים פרטיים?

et7

New member
הרחצה בים בחוף עין גדי שהוזכר כמו

גם באזור המלונות היא בחינם מקלחות פתוחות (כמו בחוף בת"א וקריית חיים) יש בחינם כניסה לחופים מינרל וקליה כרוכה בתשלום

סעי לאיזור המלונות

יש שם חופים שהכניסה אליהם חופשית ויש בהם גם מקלחות פתוחות. מסעדות יש שם בשפע, גם במלונות וגם כל מיני שיפודיות וכאלה מחוץ למלונות. אם את מגיעה בסופ"ש או בחג ואת רוצה לאכול במסעדה במלון כדאי להתקשר מראש להזמין מקום. אני ממליצה על פאב-מסעדה בערד, אני לא זוכרת את שם המקום, אבל כשנוסעים חזרה צפונה דרך ערד, יש שם פאב ממש ליד תחנת דלק של דור-אלון. אוכל ושירות מעולים! לא צריך להזמין מקום.

למעלה