שלום...יש לי שאלה...

MeWithoutU

New member
שלום...יש לי שאלה...

כתבתי פה על ידיד שלי שהיתאבד לפני חודש... היום דיברתי עם חברה שלי ואמרה לי שהיא ועוד ידיד שלי עושים תמיד סיאנס...הם למדו איך עושים ומאז הם תמיד עושים... גם שלחברה שלי יצא לדבר עם סתבא שלה שניפטרה...ולידיד שלי יצא לדבר עם אבא שלו שניפטר...והם יודעים לפי שאלות מסוימות ששאלו שרק אחד מאלו שניפטרו יודעים...כך שחוץ מהם והבנאדם היקר להם שניפטר אף אחד אחר לא יכל לדעת את התשובות... זה נראה כזה מושך... פעם עשיתי סיאנס עם חברים אחרים...כל כך ניבהלתי שלא עשיתי יותר בחיים... אבל זה מסקרן אותי...אולי אני יצליח לדבר עם ידיד שלי ולשאול אותו שאלות שאחרי המוות שלו נישארו ללא תשובות... מצד אחד...אני מרגישה את הנוכחות שלו בחדר שלי...ואני יודעת שהוא מקשיב לי ונמצא כאן איתי ואיכשהו חיי דרכי עכשיו...מצד שני אני רוצה לשמוע גם אותו...לדעת מה קרה... אבל אני גם מרגישה שכאילו אם אני ידבר איתו דרך סיאנס...אז זה כאילו הוא יחשוב שאני לא מרגישה אותו כאן כמו שהוא מרגיש אותי...וזה כאילו שאני לא מבינה אותו בדרך כלשהי כמו שהוא מנסה לתקשר איתי...ואולי זה יפגע בו או משהו... מה דעתכם? הבנתי שזה מסוכן... אבל זה שני אנשים שעושים זאת כבר מלא זמן ויודעים כיצד עושים זאת נכון... מה אתם חושבים? כדי לי לעשות איתם?אולי אצליח לעלות אותו ולשאול אותו דברים שאני חייבת לדעת...כי מאז שהוא היתאבד אני מיואשת...אני בדיכאון...לא מצליחה לישון...חושבת גם למות...ואולי זה מה שירגיע אותי...ויגרום לי להפסיק לבכות כל יום ולהתייסר ולכאוב על מותו... ועוד שאלה... האם אנשים שמתים...אחרי שהם מתים הם יכולים לתקשר איתי בכל שפה? אני שואלת כיוון שאימי נפטרה...ואני רוצה לתקשר איתה...שחברים שלי יעזרו לי וישבו איתי בסיאנס... אך אימי בחייה לא דיברה עיברית...רק ספרדית... האם אוכל תקשר איתה איכשהו גם בעיברית?או שאי אפשר בגלל השפה?... תודה רבה לעונים....

לגבי שאלת השפה זה תלוי מאוד ביכולות

של הרוח לשוחח בשפות שונות, לרוב הרוח דוברת שפת אם שלה או שפות שרכשה במשך כל הגלגולים שלה... לגבי סיאנס לא הייתי מציעה לך לעשות על בנאדם שנפטר לא מזמן בעיקר אם הוא התאבד אבל אני גם חושבת שאת צריכה להרגע ולהפסיק לחשוב על הדברים בצורה כזו מבחינת רצון למות גם כן כי זה לא פותר שום דבר חוץ מכאב ראש...אז תחשבי על כל דבר פעמיים והייתי מציעה לך לתקשר גם עם אימך וגם עם הידיד שלך כי זה יותר מדוייק ואישי לעומת סיאנס שיכול להיות גם שקרי, רוח יכולה לדעת גם שאלות שרק החי היה יכול לענות בעיקר אם אלה שאלות של כן ולא
לינוי

MeWithoutU

New member
היי

למה לא היית מציעה לי לעשות על בנאדם שנפטר לא מזמן בעיקר אם הוא היתאבד?...

המקורי2

New member
mewithoutu

נשמה שהתאבדה זה בעייתי נורא ונושא רגיש תנסי לראות אם הוא מצליח לתקשר איתך בלי סיאנס סיאנס זה דבר שלא כול ילד יכול לבצע וגם אם הוא ביצע לא אומר שהוא עשה את זה בדרך נכונה תקשור עם ישות צריך להיות עם מישהוא בעל ניסיון לרח אין שפות יש הפרעות זה הכול הפרעות נעשות כול הזמן ברוח על ידי אנרגיות אחרות שמנסות להתערב אבל בכול אופן בקשר לדיכאון שלך התשובות שלך נמצאות בתוכך תנסי לראות אם את מצליחה לענות על השאלות על ידי ביטוי עצמי כגון תנסי לכתוב שיר כשאת חושבת על התאבדות שלו תנסי לכתוב סיפור להסתכל עליו ולענות על השאלות

למעלה