שלום, יש לי שאלה... האם באמצעות הEDITOR אני יכול לשנות תקציב של קבוצה שאני בוחר?
D dancing gabriel New member 20/2/07 #1 שלום, יש לי שאלה... האם באמצעות הEDITOR אני יכול לשנות תקציב של קבוצה שאני בוחר?
S SiC New member 20/2/07 #2 לאיזה אדיטור אתה מתכוון? בעיקרון, בכל אדיטור תוכל לעשות שינוי כזה. אבל אם אתה תעשה את זה באדיטור שבא עם המשחק תצטרך להתחיל משחק חדש כדי שהשינוי יכנס לתוקף
לאיזה אדיטור אתה מתכוון? בעיקרון, בכל אדיטור תוכל לעשות שינוי כזה. אבל אם אתה תעשה את זה באדיטור שבא עם המשחק תצטרך להתחיל משחק חדש כדי שהשינוי יכנס לתוקף
S SiC New member 21/2/07 #4 Pre game & Save game כשמם כן הם: pre game editor- כמו זה שמגיע עם המשחק יערוך את הנתונים כך שכל פעם שתתחיל משחק חדש מה ששינית יהיה שם save game editor - עריכת המשחק בזמן אמת- משפיע ספציפית על השמירה שלך שפתוחה באותו רגע (לדוגמא fm modifier, ginnie fm)
Pre game & Save game כשמם כן הם: pre game editor- כמו זה שמגיע עם המשחק יערוך את הנתונים כך שכל פעם שתתחיל משחק חדש מה ששינית יהיה שם save game editor - עריכת המשחק בזמן אמת- משפיע ספציפית על השמירה שלך שפתוחה באותו רגע (לדוגמא fm modifier, ginnie fm)