שלום, יש לי שאלה...

lauren11

New member
שלום, יש לי שאלה...

קודם כל- היי לכולן! אני בת 16 וחצי ויש לי הפרעות אכילה והחשק המיני שלי ממש על הפנים (למרות שעשו לי פעם מן בדיקות הומיאופטיות כאלה ומי שבדק אותי אמר לי שהחשק המיני שלי ממש ממש גבוה.. :\). פעם הייתי מתגרה בערך מכל דבר קטן ועכשיו, כמעט כלום לא עושה לי את זה (לא סרטים, לא מזמוזים, לא כלום...) ואני מתכוונת לזה שאני פשוט לא מרגישה שמשהו קורה לי בדגדגן וכאלה, אבל אני כמעט תמיד רטובה (זה כאילו כל הזמן-24 שעות, לא משנה מה). ואני לא יודעת אם זה חשוב לציין או לא, אבל לא שכבתי עם אף אחד. יכול להיות שיש קשר לזה ולהפרעות אכילה?

tomgril

New member
היי

תראי, אני סבלתי בעבר מהפרעות אכילה,בערך בגילך, אולי טיפה מוקדם ממך, חוקרים מראים שיש קשר חזק בין מיניות להפרעות אכילה, הם טוענים שבאופן לא מודע בחורה עושה לעצמה נזקי גוף באכילה משום שבשליטה שלה באוכל או ליתר דיוק ב-לא אוכל , היא מדכאת את המניות שלה וכשהיא מרזה ומאבדת צלם נשי, היא "מורידה" מעליה את הסיכוי להיות מיניתל ומושכת. את אומרת שהיית מתגרה מהכל...אני הייתי מאוד מינית מגיל מאוד צעיר והייתי בתולה כמוך, ההפרעה לא נבעה לי מצורך להפסיק להיות מינית, אבל היא חברה לעניין כך או אחרת, כי פתאום כשהכל היה גדול עלי,קיבלתי צורה של טום בוי,ופחות הרגשתי חשק ומיניות וסקרנות, אז יכול להיות ,,אבל אל, אל תתרצי בזה, ויותר מזה, תפסיקי את הטירוף הזה של ההפרעה, את תסבלי ממנה בעדית הרחוק שלך, שמעי לי...

שגיתא

New member
מתוקה לאן את ממהרת ../images/Emo188.gif../images/Emo54.gif

את בסה"כ בת 16.5, תני לעצמך זמן לטיפול בהפרעות אכילה אם את צריכה קבוצת תמיכה אפילו תמיכה באינטרנט אני אשמח להמליץ לך
בגיל שלך תהני מחברות מחברה מהלימודים מהגיל שלך ואז גם הגוף שלך יחזור לחשוק בחיבה אהבה וליטופים כל כמה שאנחנו מזלזלים בגופינו ולא משנה באיזו צורה הגוף מגיב למצב נתון ומזרים לגוף בחזרה תחושות גם גופניות וגם נפשיות רק מהמשאבים גם התזונתים וגם הנפשיים שאנחנו מספקים לו, כשאנחנו אוהבים את עצמנו וחזקים בד"כ בתחושות הרבה יותר חיוביות
, אבל כשאנחנו עסוקים יותר בפגמים שפגמים שאנחנו חושבים שיש לנו (לעיתים הם באמת יותר גדולים בראש שלנו ממה שהם משודרים לסביבה) ואז גם הגוף מגיב בשפל וחוסר תגובות לריגושים
מתוקה את צעירה ואני בטוחה שיפה (לדעתי אין אדם מכוער חיצונית אפילו שלפי הסטנדרטים הכלליים לא דומה לבראד פיט או אנג'לינה ג'ולי) ומה אתם בטוחים שבראד פיט נורא אוהב את עצמו
כל הזמן אני בטוחה שלא לכל אחד יש UPS & DOWNS השאלה מה הוא עושה ואיך הוא מתמודד עם התחושות הללו בכל מקרה תתחילי כל פעם שאת מסתכלת במראה
חייכי אל עצמך זה תמיד משפר את מצב הכללי בהצלחה שגיתא

למעלה