שלום, יש לי שאלה=]

I am Cornholio

New member
שלום, יש לי שאלה=]

אולי היא תשמע מטופשת לחלק מכם, ואני לא יודעת עד כמה היא נפוצה=] צפיתי אתמול בהופעה של ווטרס "In The Flash" בפעם המליון ושמתי לב במהלך השיר TIME והחלק השני של BREATH שיש בציור המפורסם של דארק סייד מן תרשים של ECG... עכשיו השאלה שלי היא, למה ישנו גל אחד מיותר בתרשים, כאילו, במקום 3 הגלים הרגילים שמרכיבים פעימה אחת, ישנם 4... יש למישהו הסבר? מקווה שהשאלה שלי ברורה=]=]=] ואם למישהו במקרה יש את ההופעה מהארץ מוקלטת בוידאו, אני אשמח לקבל עותק=]... לפחות להזכר

זה מ"שיקולים אמנותיים" ../images/Emo13.gif

זה נראה יותר טוב עם ארבעה. לפחות ככה אני זוכרת שסטורם תורגרסון, המעצב, הסביר את זה. או משהו דומה.

I am Cornholio

New member
הקטע הוא שהאקג נכון לחלוטין...

זה לא שהמציאו איזה סרטוט... ופתאום ישנו גל נוסף... מעניין אותי מה המשמעות שלו...

Pr0zac

New member
גם אני חשבתי על זה פעם

ומצאתי לזה תשובה אבל לא נבלבל במח בפורום, בפרטי אני אשמח לתת תשובה רק לרקורד של הפורום, הגל קיים אך הוא נדיר שימצא בתרשים ECG רגיל.

נצל"ש - רוג'ר התחשמל

ככה זה שאתה קובע עם אנשים והם מאחרים לך. השעמום איים להרוס כל חלקה טובה באישיותי, לכן החלטתי להרגיע את עצמי על ידי ציור. חיש הוצאתי דף שהתרומם לו מתיקי, ורק יחל לרגע שידיי המסוקסות יגעו בו. (קלטתם את משחק המילים השנון?!?! חתימות אח"כ) התחלתי מצייר את רוג'ר שלנו, ואם כבר ציירתי את רוג'ר שלנו, האם לא אשתף את חבריי לפורום? כמובן שכן. תתעלמו מהאנשים המוזרים שציירתי ברקע - אלו סתם אנשים מוזרים שחלפו בדרכי, וכאשר הם ראו שאני מצייר הם התחננו בפני שאני אצייר אותם. אחד מהם אפילו זיהה שאני מצייר את רוג'ר (לא לחשתי לו כלום
) ופתח איתי בשיחה עמוקה על החומה בזמן שאני מצייר אותו! (מחזה דיי נדיר בבת-ים, נושא השיחה העיקרי בבת-ים הוא על איך שניסים "פתח" את שלום, ומתי יש מכות) בסוף השיחה הוא אפילו קרץ אליי, חייך והוציא את הלשון - ככה, על הדרך. מה שביסס אצלי חשש דיי סביר שהוא מתעניין בחומות מסוג אחר לגמרי. מישהו מוכן להסביר לי למה רק בנים נמשכים אליי?

אין מה לומר, ללא ספק ריג'רת אותי!

נסה אתה לצייר משהו שבחור יושב לידך, שואל אותך שאלות על החומה ומדי פעם נוגע בך ב"טעות"... לא בדיוק התנאים האולטימבטיבים לעבודה הזאת.

bazmaster

New member
זה לא נחשב,נגעתי רק עם האצבע!

חחחחחחחחחחחחח דפוקים בשכל...

למעלה