שלום יש לי שאלה

eyali one

New member
שלום יש לי שאלה

אני רוצה לקנות כדורים של מולטי וויטמין שהם טבעיים ונטולי גלוטן למבוגרים.

נצר1

New member
אז מה השאלה?

את רוצה, תקני

eyali one

New member
דבר ראשון אני בחור דבר שני

מה שהתכוונתי זה אם למישהו יש המלצות? אני רוצה לקנות כדורים מולטי ויטמין טבעיים נטולי גלוטן לבחור צעיר אשמח על המלצות של כדורים...... תודה.

shirili

New member
אין כמו הויטמינים

שנמצאים במזון תאכל מהכל קצת ותהיה הכי מלא בויטמינים מאשר עם כדורים. אם חסר לך ויטמין מסויים אז תחפש באיזה סוג של מזון יש אותו הכי הרבה ואת זה תשתדל לאכול. אני גם צמחונים בנוסף לכל ואחרי הריון הבדיקות שלי היו מעולות! תאוכל קטניות, קינואה, שקדים, תפוזים, אורז מלא, ירקות ועוד.... אין כמו ללכת על בטוח. כבר הוכיחו המון פעמים שמה שרשום לך על אריזת הויטמין הוא לא מה שיש בכדור. כשאתה אוכל מזון אמיתי אתה יודע בדיוק מה שיש בתוכו בלי זיופים

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כתבת כל-כך נכון! ואם אין ברירה, ואין אפשרות לאכול מזון מגוון, איכותי ומזין (בגלל איסורים בריאותיים או סיבות אחרות) הרי שהוויטמינים של TWINLAB הם טובים ונטולי אלרגנים. מאוד לא מומלץ לקחת מולטי-וויטמין, יש בכמוסות המולטי דברים שלא נספגים טוב ביחד (בעיקר מינרלים, שמתחרים על אותם אתרי-קישור בתא. סידן ומגנזיום זו דוגמא) ויש ווימינים שלא נספגים היטב בצורת האבקה שלהם, כלומר עדיף לתסף אותם בצורת קפסולה שומנית (ווימין E למשל). יש גם צורות הופעה שונות של אותו מינראל (למשל: מגנזיום יכול להופיע כאוקסיד, ציטראט, כלוריד, טאורט, ועוד) חלק מהצורות האלה פחות/לא זמינות לגוף, כך שכדאי לקרוא קצת על הוויטמין או המינראל אתה מעוניין בו ולבחור את הצורה הזמניה לגוף. בהצלחה! ענת.

eyali one

New member
תודה רבה לשתיכן אני מסכים מאוד

עם העניין שאין כמו לרכוש את הוויטמינים מהאוכל. אבל בשביל זה צריך לאכול 5 סוגי ירקות ו-5 סוגי פירות ביום. וכמובן דברים נוספים. ולא תמיד יש זמן ולא תמיד אנחנו זמינים לאוכל אז ככה שנורא קשה לאכול את הכמות הרצויה של הוויטמינים ביום. לכן אני מחפש וויטמינים כתוספת. בכל מקרה לגבי המולטי ויטמין, לא ידעתי שיש עם זה בעיית ספיגה בגלל עירבוב הוויטמינים. בכל מקרה אנחנו הצליאקים לא חסר לנו גם ככה בעיות ספיגה. שוב המון תודה ואם למישהו יש המלצות נוספות אני אשמח לשמוע.

נילוס11

New member
יש לי המלצה

בן כמה אתה? מה אתה מחפש בויטמין? זה סתם או שאתה מחפש בגלל חוסרים שיש? בכלל עדיף להתיעץ עם רופא המשפחה ולשאול אם כדאי והאם הוא ממליץ? גם ויטמינים זה לא תמיד דבר טוב,ומתאים לכל אחד. כשאדע אמליץ לך על ויטמינים שאני לוקח.

eyali one

New member
קודם כל תודה

אני מחפש ויטמין ,c ויטמין e, אבץ . אני בן 25. כמובן גם לחזק את מערכת החיסון.

נילוס11

New member
אני אכתוב לך מה אני לוקח../images/Emo184.gif

לפי דברי מבינים והממליצים זה המולטי ויטמין הכי מרוכז לגברים. שמו:סופר מדיקSuper Medic שזה מולטי ויטמין +קו אנזים זה כמוסות ויטמינים ומינרלים עם תמציות מרוכזות של: קו אנזים Q-10 ,מ"ג 60 ג'ינקו בילובה ,מ"ג 60 וג'ינסנג סיבירי,מ"ג 85 תסתכל על הקופסא של זה מפורט מבחוץ כל מה שזה מכיל ומה הכמות שיש בכמוסה אחת ,יחסית לכמות שנדרשת ומומלצת לצרוך לגבר ליום. זה לא זול ,יש בקופסא אחת 60 כמוסות,לפעמים הם מצפרים ומוסיפים מתנה 15 כמוסות + היצרן:שירר בע"מ אברבך גרמניה היבואן:סופר מדיק לייט,טירת הכרמל ויש טלפון שלהם גם. לא כתוב שזה מכיל או לא מכיל גלוטן,כתוב שזה לאוכלי ג'לטין בלבד. שוב פעם,אני מדגיש שאתה צריך להתייעץ עם רופא מטפל-משפחה ולהוועץ איתו אם זה מתאים לך. אני לא רופא ולא מכיר אותך ,אני רק המלצתי . בהצלחה.

כמי2

New member
תפנה לעמותה לציליאק

הם מפרסמים מידי פעם שמות תרופות או ויטמינים שאפשר לקחת.

למעלה