שלום, יש לי שאלה

furion

New member
שלום, יש לי שאלה

קיבלתי ממודיעין זימונים ל"מחקר ופיענוח חזותי". ניסיתי לבדוק באתר שלהם פרטים על זה אבל הוא לא עובד. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה? תודה

onix 88

New member
מחקר ופענוח חזותי= מופ"ת

מה שאומר שזה בעצם לפענח תצלומי אויר, לחקור את המידע ולהעביר אותו לגורמים שאחראיים על כך. לי ספציפית התפקיד נשמע מעניין, אבל זה מאוד תלוי באופי שלך, צריך הרבה סבלנות, צריך לשבת הרבה שעות, זאת לא עבודה פיזית ואני גם לא בטוח אם עובדים בצוותים או לבד. הקורס נמשך ארבעה חודשים בבה"ד 15=גלילות. אחרי הקורס אפשרויות השיבוץ נרחבות מאוד, החל מהקריה, עד הפיקודים השונים בארץ, ובנוסף גם יחידות אחרות שהן סודיות. אם יש לך עוד שאלות אני אנסה לעזור. בהצלחה!

הייתי ממוינת אליו.. =]

תשמע.. הכל תלוי באמת באופי שלך כמו שנאמר כאן אם מתאים לך לשבת מספר לא קטן של שעות מול מחשב.. אז סבבה.. האמת שהיה על זה כתבה בערוץ 2 בתחילת המלחמה.. אתה מוזמן לראות באתר של חמ"ן מדברים של על המחקר של התצלומים וזה.. תדע שמדובר על מופ"ת.. =]

קרמלון

New member
יש!

כל כך הרבה זמן חיכיתי שמישהו ישאל על התפקיד שלי!! מופ"ת אריות חבר'ה...! אני לא יודעת אם את/ה בחור/ה ואין לי כוח לבדוק בכרטיס אז אפנה אליך בלשון זכר.. שמע, קורס ארבעה חודשים בבה"ד 15 עם סגל המפקדים הכי טוב בצה"ל- אמת.. ואני לא סתם אומרת.. אני מהחניכות הקשות שלא סובלות שיש מעליהן סמכות... ואהבתי כל אחד ואחד מהמפקדים.. הבה"ד בכללי מצוין, והבנתי את זה רק אחרי שעזבתי... השיבוצים- יש אפשרות לבסיס סגור אך ורק בצפת, כל השאר הם פיקודים על תקן פתוח, קריה או יחידות שקופות שלא אני ולא אתה נדע עליהן משהו אלא אם תגיע לשם... ז"א יחידות סודיות וכאלה... לגבי התפקיד.. ראיתי פה תגובות שאמרו שאתה יושב כל היום מול מחשב וכאלה.. בקורס זה לא נכון. בשירות 50% שכן, תלוי בתחום הפענוח שלך. יש כל כך הרבה סוגים, שאסור לי כמובן לפרט כי זו תהיה עבירת ביטחון מידע מטורפת, אבל תאמין לי שמתחשבים ברצונות שלך בשיבוצים ובתחום המקצועי... אני מאוד נהניתי ועכשו אני משרתת בפיקוד צפון כי ביקשתי בסיס סגור.. כל שאלה לגבי התפקיד אתה יכול לפנות אליי במסרים.. מומלץ, ואני לא מורעלת :) בהצלחה

האמת שהם ממש לא סגורים על עצמם..

אני די הפלתי אותם.. לחיילים שהסבירו לי ביום של הראיון אישי אמרתי שאין לי כוח לשבת כל היום מול המחשב.. אז הם אמרו לי שזה לא רק מול המחשב ויש עוד דברים.. ולמראיין אמרתי שאני רוצה לעסוק בצבא במחשבים.. אז הוא אמר לי שאין לי מה לדאוג רוב הזמן זה מול מחשב.. וזה עבודה עם המחשב בעיקרון... יצאו די סתומים.. חחח אבל אני לא יודעת מה הנכון עדיין..

קרמלון

New member
אז ככה

העבודה מול המחשב היא לא עבודה רגילה.. יש תוכנות שהן בלמ"ס אז אני יכולה להגיד כמו פוטושופ למשל.. ויש תוכנות ומערכות מסווגות ומעניינות לעבוד איתן... אבל כמו שכבר אמרתי.. את לא יושבת 24/7 מול מחשב.. יש הרבה עבודה מעבר לזה, וזה תפקיד מפרה ומעניין..

האמת שכבר חתמתי ויתור..

ויש 2 תפקידים אחרים שהלהיבו אותי הרבה יותר.. וזה חסם לי אותם.. אז לא רציתי לפספס אותם בגלל תפקיד שאני ממש לא סגורה עליו.. (כבר הייתי אחרי תחקיר בטחוני)

onlyhope1

New member
איך את יודעת איזה תפקידים מחכים לך?

הייתי גם במיונים של מופת ולא המשכתי.. וכתוב לי באתר שיש לי עוד איזה מיונים לגאמא..ואני לא חושבת שאני רוצה.. איך ידעת איזה תפקידים זה חוסם לך?

אני לא יודעת מה מחכה לי..

אבל אני יודעת מה אני רוצה ולפי הקב"א והדפ"ר קרוב לודאי שזה יופיע לי במנילה.. =] אמממ גם לי הופיע גאמא בסוף החופש הגדול.. ופשוט התקשרתי וביקשתי לחתום ויתור על מופ"ת ועל גאמא.. מופ"ת.. כי יש דברים שאני רוצה הרבה יותר.. וגמאא כי זה נסחב הרבה זמן ולא רציתי להתקע עם מיונים למודיעין במקביל למנילה.. ומודיעין חוסם הכלללל חוץ מעתודה ודברים כמו תיאטרון צה"ל להקה צבאית.. ועוד כמה שאני לא זוכרת.. =/

onlyhope1

New member
גם תלפיות שחקים חבצלות וכל זה?

אני פשוט מפחדת שאם אני אתקע עם מודיעין ואחכה שיזכרו לשלוח לי תתאריך להגיע לעשות תמבחנים לגאמא <וגם רוב הסיכוים שאני לא עוברת גם ככה כי אני לא איזה פריקית/גאון מחשבים> אז כבר ישלחו לי מנילה חצי ריקה, אני אפספס זימונים לתפקידים אחרים, ומבחנים ומיונים...וזהו אני אדפק..

המנילה לא תעלם..

זו בדיוק הסיבה שויתרתי על גאמא.. אבל המנילה לא תעלם היא פשוט תהיה "מוקפאת" עד שתוותרי על מודיעין..

ומוקפאת ז"א..

שיהיו לך כל המקצועות.. את תשלחי אותה בחזרה ופשוט לא תקבלי שום מיונים עד שלא יסתיים הליך חתימת הויתור.. וכשזה יסתיים המנילה שלך תחזור להשפיע על קבלת זימונים למיונים..

../images/Emo207.gif שאלה קצת הזויה...

זה נכון שבנות במודיעין מקבלות מדים (ו\או נעליים) של בנים? תודה

למעלה