שלום יש לי שאלה

lsd600

New member
לא. זה נשאר בבית...

אחרי שעוברים תאוריה צריך לתת למורה את הטופס. אם התחלת ללמוד נהיגה לפני שעברת תאוריה, חלק מהמורים מבקשים וחלק לא. צריך לשאול את המורה שלך...

הטופס הירוק המקורי, עם כל הסעיפים

(אישור הרופא/בדיקת עיניים/תאוריה/חתימות) מגיע אליו בשלמותו - הטופס המקורי. המורה יהיה חשוף לכל המידע הזה, אך לדוגמא - הבעיות הרופואיות שלך לא רלוונטיות כלפיו (אלא אם כן זה משהו קריטי שקשור לנהיגה). בכל מקרה- אפשר לשאול על איזה סעיף מדובר (את יכולה גם לענות במסרים, פשוט אני רוצה להמצליץ לך בנוגע למשהו). בהצלחה

אז ככה..

קודם כל תודה רבה.. לא ידעתי שזה ככה..אני ממש לא מעוניינת שהוא יהיה חשוף למידע רפואי עליי..אין אפשרות למנוע את זה?

lsd600

New member
מה כבר צריך לדעת?

ברגע שאת עוברת את פקיד משרד הרישוי (קצת לפני הכניסה לתאוריה..) והוא חותם שאת כשירה לקבלת רישיון, זה אומר שאין לך כ"כ בעיות שצריכות לעניין את המורה. איזה מידע יש לחשוף?

אבל היא אמרה שמביאים למורה את הטופס

והוא יכול לעיין ולראות שם את הבעיות הרפואיות שיש ואני לא מעוניינת שידע עליהן בגלל סודיות רפואית וכ'ו..

lsd600

New member
זה טופס ירוק, יודעת מה זה?

זה לא טופס יציאה מחדר מיון של 30 עמודים עם חוות דעת של 14 רופאים אחרי 13 צילומי רנטגן על כיסא גלגלים. יש שם מספר סעיפים עם "כן" או "לא" ללא אף פירוט מיותר. אם הכול בסדר, מה הבעיה? איזה סודיות את רוצה? אם יש משהו לא בסדר שמגביל אותך בלמידה, הוא חייב לדעת מזה, ופקיד הקבלה במשרד הרישוי מטפל במקרים כאלה.

תראי כל אחד והבעיות שלו.

יש לי סעיפים רפואיים שאני לא מעוניינת שהמורה ידע ,אבל הם לא מסכנים ומגבילים אותי בלמידה. יש דברים שנשארים בסודיות רפואית עם סיבה מוצדקת ,ולדעתי זה אמור להישאר כך.. אני לא חושבת שזה בסדר שאם הרופאה מאשרת שהכל תקין ובסדר מבחינת הנהיגה, המורה צריך לדעת ולהיות חשוף לכל מיני בעיות שמסומנות שם. חבל שזה ככה..היו צריכים לפתור את זה בכדי שסודיות רפואית ודברים פרטיים ואישיים ישמרו בינך לבין הרופא ,ובלית ברירה גם בידי הפקיד(שזו פעם ראשונה ואחרונה שתראי אותו).

talush2005

New member
הוא חייב לחתום על הטופס הזה ולהביא

אותו למשרד הרישוי כשהוא מגיש אותך לטסט וגם להחזיר לך אותו עם התשובה שכתובה על הטופס מן הסתם....את לא נגשת לבד באופן פרטי . אני בטוחה שאם יש לך איזהשהי בעיה רפואית למשל שלא גורמת לזה שלא תהיי כשירה לרישיון זה לא ממש יעניין את המורה שלך הוא לא יושב וקורא את כל הטפסים של התלמידים שלו כל לילה הוא רק שומר עליהם עד הטסט וממלא שם מה שהוא צריך ...אל תדאגי!

תודה אבל..

יש מגוון בעיות, שלא את כולן נוח לאדם שיש לו אותן לחשוף בפני כל אחד..במיוחד בפני המורה שלו שמלמד אותו לאורך זמן אני ממש מקווה שיש דרך לעקוף את זה.. לא ייתכן שהסודיות הרפואית שלך תופר..

talush2005

New member
אין מה לעשות זה החוק. גם הצבא יודע

על כל הבעיות שלך וגם בחלק ממקומות עבודה שתבואי בעצם בהרבה תצטרכי להראות לפחות טופס מינימלי שחתום על ידי רופא משפחה וזה נחשב מינמלי כי זה לא עם הסברים והכל.

בסדר מינימלי שמשרד התחבורה ידע מזה

אבל אל המורה נהיגה.. זה כמו שהיועצת בבי"ס יודעת אבל המורים אחד אחד לא יודעים את הסיבה בדר"כ..

talush2005

New member
המממ

אני יכולה להבין למה את לא רוצה שהוא ידע אבל כככה זה אין מה לעשות הוא חייב לראות את זה הוא מגיש אותך הוא אחראי עלייך. הדבר היחיד שאני יכולה להציע לך זה שתביאי לו את הטופס רק ממש לפני הטסטס שיעור לפניי ואז המורה יהיה כמו הפקיד אדם שלא תראי יותר בחיים...בסה"כ זה ככה..לא נשארים בקשר עם המורה לנהיגה בד"כ

מקווה שלא יבקש לפני..

אבל אין לי כוח שיתחיל לחקור.. טוב מקווה שיהיה טוב.. תודה!

למעלה