שלום, יש לי שאלה

Matan103

New member
שלום, יש לי שאלה

בפרסומת של פלאפון שמפרסמים את ההופעה של דפש מוד יש שיר מתוך הופעה שלהם. מה שם השיר? תודה מראש לעוזרים! יום מצויין..

magshimot

New member
אתם רואים מה פרסומת עושה

אין פרסומות זה חכם וטמון בכל הצלחה גדולה יומטוב לכווווולם

פימפי

New member
הכניסה של פלאפון לעניין

הולכים לבוא הרבה יותר אנשים בעקבות הפרסום. ביי קהל איכות :?

magshimot

New member
גם אם יהיה לדפש את הקהל

הכי 'לא אכותי בעולם' זה לא ישנה או יוריד כהוא זה מהמשמעות והכוח שלהם עבורי. יותר קהל יותר כסף. לא צריך איכות, שימשיכו להלהיב מחדש מעריצות בנות 15 מה רע? יש משו לא נעים בסגנון השאלה שלך... מה זה קהל איכותי? מבקרי מוסיקה? אנשים בני 30+ עם איזשהו תואר... מוסיקה זה בלי הבדלים ובטח לא כשמדובר במופע ענק בפארק זה לא מועדון קטן שבו נידחק לנו כולם יחד...

פימפי

New member
מכתב

התכוונתי לקהל שבא בשביל להעביר עוד ערב, קהל כזה יהיה אדיש... בכל מקרה, צחקתי ואני שמח שיותר אנשים מודעים לזה בעקבות הפרסום. אם ההופעה תצליח יותר אמנים יחשבו על להגיע לארץ.

לא ידעתי ....

לא היה לי מושג שרצית קהל איכותי (במקום קהל שבא בשביל מוזיקה) נו מילא ... מישהו רוצה לקנות כרטיס להופעה ב 3.8 ?? חוששתני שאולי איני די איכותית. קשקוש.

steelwater

New member
כן

יש לי זה דווקא די השפעה. לא חשבתי על זה. אבל זה מגניב! זה טוב שעוד אנשים יכירו את המוזיקה המעולה הזאת. וכן, ההופעה הזאת היא לא רק בשביל מעריצים שמכירים את כל השירים אלה גם בשביל אנשים שמכירים קצת פחות וגם בשביל אנשים שרואים להינות מהופעה טובה. זה לא משהו שקורה הרבה בארץ וזו חוויה מדהימה. אנשים רוצים לבוא ולהנות. אני בעד שנהנה כולנו ואני מקווה שיהיה המון כיף אני גם מניחה שיהיה ככה. אם יהיו הרבה אנשים אז זה אולי ידחוף עוד להקות להגיע ואולי את דפש להגיע שוב כי הם יראו שיש קהל.

JimmyBoy

New member
מן הסתם בקהל איכותי הכוונה הייתה

שלא יהיה "קהל קונצרטים", אלא כזה ששר ושורק ומתלהב, אבל לא נראה לי שיש מה לדאוג בהקשר הזה, הרי לדפש מוד יש 5000 חברים במועדון המעריצים הרשמי שלה, לא? תוסיפו עוד 1000-2000 מעריצים שלא במועדון וזה מספיק כדי לעשות רעש שלא ישכחו כאן מהר. רבאק, הסקורפיונס התלהבו מהאווירה כאן, ואנחנו מדברים על פאקינג הרכב גלאם רוק ממזרח אירופה מול אחת הלהקות הגדולות בהיסטוריה.

aviGODFATHER

New member
Enjoy The Silence 04

זה לא Enjoy The Silence הרגיל. בפרסומת הם שמו את גרסת הרמיקס המעאפנה שנקראת Enjoy The Silence '04

JimmyBoy

New member
מעפנה אחותך ../images/Emo3.gif

רמיקס מגניב ביותר. מייק שינודה מלך.

aviGODFATHER

New member
הגרסה המקורית הרבה הרבה יותר טובה

אני באופן אישי שונא את הרמיקס. אבל האמת שאני שונא רמיקסים באופן כללי

למעלה