שלום, יש לי שאלה

BomberMan

New member
שלום, יש לי שאלה

שלום לכולם, יש לי שאלה קטנה - התחלתי ללמוד רייקי דרך ספר, אבל נכתב בו שצריך לעבור איזה טקס קבלה מאת מאסטר בגורו, כשאחרי הטקס בגוף שלי יהיה מוכן לקבל את אנרגיית הרייקי. השאלה היא - האם יש דרך להשתמש ברייקי בלי הטקס? בתודה מראש.

גריני

New member
תשובה רצינית לשאלה רצינית

ראשית, את הטקס עוברים אצל מאסטר ברייקי (לא מאסטר בגורו...). ה"טקס" הזה הוא תהליך אנרגטי שיוצר פתיחת ערוצים אצלך ומאפשר מעבר אנרגיית הרייקי דרכך. בדרך-כלל אי אפשר להשתמש ברייקי ללא טקס זה - זה כאילו תנסה להזרים מים דרך צינור סתום... פשוט לא יעבור! אבל - יש אנשים שנולדו עם הרייקי פתוח והם כן יכולים! יש גם אנשים שנפתחו אל הרייקי כתוצאה מכל מיני תהליכים שעברו וגם הם יכולים להעביר רייקי ללא אותה חניכה ("הטקס") - כפי שקרה במקרה שלי. אבל! זה לא רצוי!!! משום שהחניכה מעניקה לך גם הגנות (כשאתה בא במגע עם חולים ומחלות אינך רוצה להיפגע ע"י אנרגיות שליליות - שעלולות "להסתובב" במקום). ועל כן - לטובתך - עשה את אותה החניכה. מה גם שעדיף ללמוד את הרייקי ממישהו שעוסק בזה, יכול לענות על שאלות (תמיד יש כאלו) ואולי אף לתקן אי-דיוקים שיכולים להיות בספר. בהצלחה!

נתי נתי

New member
גריני - מה זאת אומרת כפי שקרה אצלך?

למה הכוונה? מוכן לשתף? רק אור נתי

גריני1

New member
כן, מוכנה לשתף

קצת קצרה בזמן, וסליחה על התוספת 1 לשמי, משום מה לא הצלחתי להתחבר לשם המקורי שלי... אז הסיפור למעשה הוא די קצר... בתחילת, מה שאני קוראת, מסעי אל הרוחניות, הייתי אצל מתקשר שגם העביר אנרגיות בידיו (ביו אנרגיה, או משהו כזה). בתום המפגש השני שלנו הבעתי רצון ללמוד רייקי ואז הוא הציע לי ללכת הביתה, להניח ידים על מישהו, ולראות מה קורה. הייתי די המומה, למען האמת, אבל בהיותי סקרנית וגם ילדה טובה - עשיתי כדבריו. מצאתי "קורבן" הנחתי עליו את ידי וחשתי את האנרגיה זורמת... פשוט מין "נמלים" בידיים. מכיוון שהיתה לי חברה שהיתה רייקיסטית - ידעתי ממנה שזהו רייקי. רצתי לחנות ספרים, קניתי ספר, קראתי, התחתי לטפל. בלי חניכה, בלי כלום. התוצאות היו מדהימות! מאוחר יותר - ליתר בטחון ומתוך תחושה ש"זה לא בסדר" - הלכתי בכל זאת ללמוד בצורה מסודרת והיום יש לי דרגה 3. אולם הידע שלי בנושא הוא רחב יותר - כתוצאה ממידע שהתקבל בתיקשורים.

למעלה