שלום... יש לי שאלה!

שלום... יש לי שאלה!

התחילו כבר לצלם? אם כן, זה בנווה אילן נכון?... מישו יודע באיזה ימים ואיזה שחקנים מצטלמים? מישו ניסה ללכת לשם פעם (בצילומים של טלנובלה בעמ או משו...)? איך מגיעים? נכנסים?... איך זה עובד שם?!?! (אופסי, קצת יותר משאלה...) תודה רבה מראש על התשובות, בהצלחה עם הפורום (הוא דיי חדש, לא?) וחג שמיייח! לבנת. ד"א אם תוכלו לכתוב לי את התשובה גם במסרים או רק שם... זה יהיה מצויין! אם לא... בקטנה.

עונה חלקית

קודם כל ברוכה הבאה לא יודעת עם כבר ממש התחילו לצלם אבל את המפגש הראשוני היה כבר. אני הייתי בנווה אילן לא בתוכו ליד , קשה להיכנס לשם מצלמים את זה בנווה אילן בירושלים !!

התחילו כבר לצלם..

ונווה אילן זה לא בירושלים
זה ליד.....

תודה רבה!

מחכה לעוד תשובות... כל מה שנוגע לכנסיה לאולפן וכדומה יתקבל בברכה!

אין מצב שתכנסי

בלי פרוטקציות, חברים שלי נסעו לשם היו שם 2 דקות והעיפו אותם. חבל סתם לנסוע.

ילד רע 15

New member
../images/Emo27.gif

א. צריך פרוטקציות, או קשרים - או שפשוט תזכו להיות ניצבים/אורחים - אבל הסיכוי קלוש, וזה נדיר. ב. האולפנים נמצאים ב"נווה אילן" שליד ירושלים. ג. התחילו כבר לצלם - דיי ממזמן.

../images/Emo80.gif../images/Emo26.gif

התחילו כבר לצלם?כן
אם כן, זה בנווה אילן נכון? נכון מישו יודע באיזה ימים ואיזה שחקנים מצטלמים?לא מישו ניסה ללכת לשם פעם (בצילומים של טלנובלה בעמ או משו...)?לא איך מגיעים? נכנסים?... איך זה עובד שם?!?!את לא יכולה להיכנס בלי פרוטקציות
וזה ליד ירושלים

../images/Emo26.gif

התחילו לפני חודש וכן זה בנווה אילן.היום הייתי בצילומים,נשרפתי חח חם אצלנו ממש זה היה בטדי.. את יכולה להכנס לשם רק בעזרת פרוטקציות... אם את רוצה את יכולה ללכת לשם בערך בשש והם יצאו משם אז תתפסי אותם ביציאה או בכניסה אבל זה ממש מוקדם ככה שעדיף לך ביציאה... זה ליד ירושלים.ותודה וחג שמח!!!

לכל שחקן זה שונה..

נגיד יהודה לוי אז בכל הימים הוא לא מצלם אותה כמו של סצנות ככה שהוא יכול לבוא לשעתיים,הוא יכול לא לבוא בכלל או באמת להשאר עד סיום הצילומים שזה בשעה שש בערב

נמ.

אתם בטוחים לגבי מה שאתם אומרים? כי דווקא כן קראתי בכל מיני מקומות שאנשים פשוט באו ונכנסו... בלי בעיה. מבחינת המבנה, איך זה? הבנתי שיש רק כנסיבה אחת(!) ושזהיא שער חשמלי, כאילו רק מכוניות יכולות להכנס... אין אפשרות להגיע ברגל... ואז כאילו נכנסים למקום מגודר ויש שם מלא ביניניים.. אם זה נכון, אז זה אומר שגם ביציאה או בכניסה שלהם אני לא אוכל לראות אותם בגלל שהם נכנסים רק(!!!) ברכבים... בעעע! למה זה כזה מסובך?!
פרוטקציות, מהזה אומר? מספיק שאני אכיר שומר שם, או שצריך מישו עם סמכות גבוהה יותר...? בווו

מנסה להקפיץ שוב...

סורי שאני קרצייה. אני פשוט מחכה לעוד תשובות... אולי, טיפה יותר משמחות...

למעלה