שלום יש לי שאלה

שלום יש לי שאלה

שלום יש לי שאלה אודה לחם עים תוחלו לאנות לי יש לי ספתא בת 86 והי חולת אלצהימר ואתמול הי היתאלפה והיבדה את האקרה והיתחילה לחרחר והגוף היתאבת היזמן תי לה אמבולנס ופינו אותה לבית החולים ושם בדק אותה נאורולוג ואסה לה סיתי מוח וגילה שזה היה התקף אפלפסיה ונתן לה איזשהו קדור אני לא זוחר את שמו השאלה שלי הי איך אפשר לאבחן את המחלה ומה אפשר לעסות קדי לימונה התקפים קאלה ועם עים תחלו לישלוך לי איזשהו מאמר על המחלה שאני יקרא אודה לחם מאוד אני מיתנצל מרוש על שגיות הקטיב שלי זה ביגלל שאני דיסלקט מחקה לתשובות בתודה מרוש גל

אם הרופא איבחן אצלה אפי'

כניראה שבאמת יש לה.. למנוע? הכדורים אמורים לעזור.. לפעמים לא בהכרח מוניעים אלא רק מפחיתים את הכמות אבל הכול תלוי במקרה... זה שהיה לה התקף אחד בהחלט לא אומר שזה יחזור.. יכול להיות שלא יחזור בכלל.. רפואה שלמה:)

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

ידוע שאלצהיימר יכול לגרום לאפילפסיה, כמו גם דברים רבים נוספים (פירוט מלא תוכל למצוא במאמר, ששלחתי לך קישור בפרטי). אני רק יכולה להציע לך לשמור על שלווה, בעיקר, כשאתה ליד סבתא שלך, וכדאי להגיד את זה גם לשאר המשפחה, כי חשוב, שלא לגרום לה למתחים ולחצים. מעבר לזה, הטיפול התרופתי תלוי ברופא הנוירולוג בלבד.

למעלה