שלום... יש לי שאלה...

•shilgia•

New member
שלום... יש לי שאלה...

חודשים אני מחפשת מתכון להכנת ריבת חלב ואני לא מצליחה למצוא! מישהו יוכל לעזור לי? תודה מראש!!!

yifatushc

New member
ריבת חלב ../images/Emo26.gif

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום!
ולהלן טיפ שנתנה קרין גורן בספר "האוסף המתוק" של "על השולחן": רוצים להכין לבד ריבת חלב? מניחים פחית סגורה של חלב מרוכז בסיר מלא במים, ומבשלים 3 שעות ברתיחה עדינה. מניחים לפחית להתקרר ופותחים אותה בזהירות... טא-דם!!! בהצלחה, אשמח לשמוע דיווחים.
יפעת

נירהמ1

New member
על המדפים בסופר - ליד מוצאי האפיה

הייתי ממליצה לך על מתכון, אבל אני לא מכינה ריבת חלב בבית. אני קונה בסופר. יש היום ריבות חלב מצויינות.

•shilgia•

New member
אם אעשה את המתכון הזה תצא ריבת חלב?

חומרים 2 כוסות סוכר 2 כפות סירופ מייפל 5 כוסות חלב אופן ההכנה 1. בסיר, על להבה נמוכה, ממיסים את הסוכר לקרמל בהיר. 2. מוסיפים את סירופ המייפל, מגבירים את הלהבה ומזליפים את החלב תוך-כדי ערבוב, ממשיכים לערבב לקבלת תערובת אחידה. 2. מנמיכים מאוד את הלהבה ומבשלים ללא מכסה לפחות שעתיים, מערבבים מידי פעם. 3. מורידים מהאש ומניחים לסיר להתקרר. מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר.

אני עשיתי אחלה מתכון, נכון שלקח

המון שעות 7 שעות בישול, טוב זאת היתה פעם ראשונה שלי עכשיו אני יודעת איך לטפל בזה. הולכת לחפש לך ת'שרשור וכבר חוזרת, ס-ב-ל-נ-ו-ת

הנה מצאתי-ריבת חלב/יערה היחיד

ריבת חלב הכי חשוב לבשל כ-3 שעות על אש בינונית עם מכסה פתוח!!! יו הזכרת לי שצריך להכין שוב, הריבה הזאת ממש מומלצת, היא הלכה טוב מאוד עם גלידות

yifatushc

New member
תודה רבה, יהלום!! ../images/Emo13.gif

נשמע טוב...שווה ניסיון. יפעת

למעלה