שלום. יש לי שאלה .

• פותח הנושא mlw
  • פורסם בתאריך

mlw

New member
שלום. יש לי שאלה .

האמת שכבר שאלתי אותה פה בעבר לפני כ 3-4 חודשים ולא היתה תשובה , בא ננסה. ישנו את השיר -מערכון, :"אוכל" של בומבה צור, "אוכל קדימה אוכל.." ישנה הקלטה מאוד מפורסמת של המערכון בביצוע בומבה צור לפני קהל. בהקלטה ישנה גם :"החברה שרה" מי נתן את קולו לחברה שרה, לדעתי זה פולי מהגשש , מישהוא יודע מי נתן את קולו??

sorek2

New member
במקרה אני יודע...

מדובר באבא שלי, גדעון לב-ארי ז"ל, שאומר שם: "החברים מתבקשים לחדר האוכל"!

סורק רק שתדע לך.

אתה הבן של אחד האנשים הכי מוערצים עלי ברדיו. קשור לזכרונות הטובים שלי מהימים של לפני פרוץ הטלביזיה בבתינו , שעות של בנינו לבין עצמנו. זכורות לטוב ולגעגועים. ואפילו נפגשנו פעם ברדיו בתל אביב.

sorek2

New member
איזה כיף לשמוע!

בחלום הקרוב אני אמסור לו. אני גם אגיד לו שיכנס גם אצלך פעם. הוא פשוט אמר שאת אף פעם לא בבית...

emh

Member
והמערכונים שהושמעו השבת הזו....

ממש במקרה התחילו עם זה ששאלת עליו: בומבה צור - אוכל, קדימה אוכל דודו טופז - טיול בשבת (משה והאורנג'דה) דודו טופז - משפחה במלון (משה והאורנג'דה 2) אלי יצפאן - חופשה באילת גדי יגיל - המציל הגשש החיוור - המצילים של ש"ס מה קשור - מצילים מה קשור - תתנו לו צ'אנס מה קשור - פגישה עיוורת יעקב כהן - מסעדות יוקרה מה קשור - שלומי ארטיק (גרסה חדשה)

emh

Member
חיפוש קצר בתפוז.....

מצאתי הודעה שבה היה כתוב שגדעון זינגר עשה את הקריינות למשפט: "החברים מתבקשים לחדר האוכל"

למעלה