שלום! יש לי שאלה

RaviDJ

New member
שלום! יש לי שאלה

היי, זה קצת ארוך אך אני מאוד אודה לכם אם תקראו ותגיבו :) התגייסתי לצה"ל ב1.12.2004, עשיתי טירונות (בזיקים), והצלחתי להגיע לקריה (במקום תפקיד רחוק מהבית, רציתי קרוב ויומיות וכל זה). עכשיו העניין הוא שיצאתי מצה"ל, זה לא היה הכי מתוכנן, זה בעקבות פניה שלי לרופא בבסיס בקשר לקוצר נשימה שהפריע לי בעבר. הבאתי אישורים רפואיים מהאזרחי, שבאחד או שניים מהם רשום שאולי זה נובע ממצב נפשי או משהו. הרופא הפנה אותי לקב"ן, משם לפסיכיאטר ויצאתי מהצבא על 21. עכשיו אני לא יודע אם זה רפואי או נפשי, סביר להניח שהוא הוציא אותי על נפשי כי הוא פסיכיאטר, בכל מקרה זה די קישקוש בשכל כי זאת הייתה השערה בלבד באישור הרפואי (שהסיבה היא מצבי לחץ אולי). אני רוצה לנסות להתנדב בחזרה לצה"ל. יש לכם אולי מושג מה אני אמור להגיד להם? ואיך בדיוק אני עושה את התהליך? אמרו לי שאני צריך פשוט לבוא לבקו"ם חמדור הפרט אני חושב.. בשורה התחתונה אני אשמח לשמוע טיפים אם יש איך כן לשכנע אותם להסכים לכך שאני אתנדב לצה"ל למרות שכנראה יצאתי מסיבה נפשית לכאורה... מצפה לתגובות, תודה!! :)

TRANSFER

New member
שלום לך../images/Emo13.gif

אני אגיד לך ת'אמת. הסיכויים של חייל להתנדב לצבא עם פרופיל נפשי כמלש"ב הם סבירים, אך התהליך קשה יותר. לגבי חיילים שהשתחררו מהצבא בעקבות פרופיל 21 נפשי זה סיפור אחר. לפי דעתי הסיכויים הם ממש שואפים לאפס. אבל בכל זאת שווה לך לנסות אם את באמת רוצה. בתור התחלה תצרי קשר עם תא מתנדבים[ותבקשי לדבר עם מרי אחראית מתנדבים או חן המש"ק], מס' הטלפונים:03-7379063/4 תסבירי להם את הסיפור שלך ותבררי אם יש אפשרות כלשהי לחזור לצבא.
ותעדכני אותנו

RaviDJ

New member
תודה

אגב אני בן.. תודה על התגובה ועל הטלפון!

למעלה