שלום יש לי שאלה איך אני אדה ש זה action figures ו לא מה שהו אחר איך אני מבדיל תודה
F frtt New member 11/3/05 #1 שלום יש לי שאלה איך אני אדה ש זה action figures ו לא מה שהו אחר איך אני מבדיל תודה
I itaym02 New member 11/3/05 #2 זו דמות\חפץ מסרט\ספר\קומיקס\אופרה? אם ענית לאחת מהשאלות ב"כן", אז כן. מנצל זאת: עדיין נשארו לי רובוטריקים. מי רוצה לקנות? ramhorn AirRaid BlastOff Pipes Gears ועשרות דמויות של mageknight
זו דמות\חפץ מסרט\ספר\קומיקס\אופרה? אם ענית לאחת מהשאלות ב"כן", אז כן. מנצל זאת: עדיין נשארו לי רובוטריקים. מי רוצה לקנות? ramhorn AirRaid BlastOff Pipes Gears ועשרות דמויות של mageknight
I itaym02 New member 11/3/05 #4 הטוב ביותר לגגל transformers "name of toy" v זה עושה את העבודה. תתעלם מהמחירים שאתה רואה - אני הרבה יותר זול.
הטוב ביותר לגגל transformers "name of toy" v זה עושה את העבודה. תתעלם מהמחירים שאתה רואה - אני הרבה יותר זול.
I itaym02 New member 11/3/05 #6 אין לי הציוד המתאים בכל מקרה לא הייתי מוכר חתול בשק. בכולם שיחקו (רמת נקיון) וכולם במצב מכני תקין לחלוטין.
אין לי הציוד המתאים בכל מקרה לא הייתי מוכר חתול בשק. בכולם שיחקו (רמת נקיון) וכולם במצב מכני תקין לחלוטין.