שלום יש לי שאלה ...

• פותח הנושא npod
  • פורסם בתאריך

npod

New member
שלום יש לי שאלה ...

תוכלו להמליץ לי על ספר טוב של מסדרת עולם הדיסק ? ומה אתה אומרים על הספר "שומרים! שומרים! " ? תודה רבה .

תלוי

לא אמרת לנו איזה ספרים כבר קראת ואיזה לא. אני יכול לדוגמא להמליץ לך על הוגפאת'ר כי זה ספר טוב, אבל לא תוכל לקרוא אותו אם לא קראת את מורט, איש הקציר וסוול מיוזיק. תגיד איזה ספרים קראת שומרים ספר מצוין, וגם טוב להתחיל איתו את סדרת השומרים, תקרא

npod

New member
תודה , עוד משהו ...

אני לא קראתי עוד שום ספר שלו , אבל יש לי בבית עותק של "שומרים שומרים" .. ואני מתכוון לקרוא אותו כאשר אני אסיים את הספר הנוכחי שאני קורא . אז יש איזה ספר מומלץ במיוחד ?

טוב...

יש כמה וכמה ספרים מומלצים במיוחד, אך כפי שאמרתי חלק מהם אתה לא יכול לקרוא, לכן אני אתן לך את רשימת הספרים הראשונים בכל תת סדרה ספר ראשון בתת סדרת סתמרוח - "צבע הכשף" (Color of Magic) ומיד אחריו "אור מופלא" (The Light Fatastic) ספר ראשון בסדרת המכשפות - "אחיות הגורל" (Wyrd Sisters) ספר ראשון בתת סדרת מוות - "תרועת מוות" (Mort) ספר ראשון בסדרת השומרים - "שומרים! שומרים!" (Guards! Guards!) עוד ספרים מומלצים להתחלה, מסדרת שונות - "פולחני כשף" (Egual Rites) "פירמידות" (Pyramids) ו"ראינוע" (Moving Pictures) מקווה שעזרתי

מ א ג ר ט

New member
אוקי

הכי טוב להתחיל מהתחלה. ולקרוא את צבע הכשף. אחר כך את אור מופלא ואחר כך מה שאתה רוצה. רצוי רק לקרוא סדרות לפי הסדר. את הרשימות לפי סדרות והכל אפשר למצוא בטאגליינס

smadarbi

New member
לא לא

אני מצטערת, אבל אם אני הייתי מתחילה את טרי מ"צבע הכשף" בחיים לא הייתי ממשיכה אם אתה ממש רוצה להתחיל מהתחלה תתחיל מ"אור מופלא" שהוא השני והוא מעולה שומרים שומרים הוא האהוב עלי בסדרת עולם הדיסק

Greebo

New member
"צבע הכשף" כל כך נורא בעיברית?

כי יש לי אותו באנגלית....והוא לא כל כך נורא..קצת out there..אולי אבל בהחלט לא גרוע...

about Equal Rights

Wyrd sisters is the begining of the Witches subseries, but It is important to know that the event in Equal rights happen beforehand and are reccomended to read that way

Rincewind

New member
אין שום הכרח לקרוא לפי הסדר

אני קראתי למשל את Men at arms מיד אחרי שומרים שומרים, או את Interesting Times לפני Eric. יש איזוהי המשכיות בין הספרים, אבל העלילות נפרדות לחלוטין. אתה יכול גם לקרוא מהסוף להתחלה. כמובן שתמיד עדיף לקרוא לפי הסדר, אבל אם אתה רוצה לגוון בסגנונות, קרא באקראי.

subatoi

New member
נצל"ש-תחרות הפילקים הגדולה 2 ../images/Emo79.gif

תחרות הפילקים הגדולה והמיתולוגית, מימי פאנקון 2002 שבה בסערה אל חייכם, לקראת כנס "עולמות", שיתקיים בחול-המועד פסח. באירוע הפילקים שיתקיים בו יוכרזו הזוכים ויזכו לתהילת עולם. התחרות (הכלל קהילתית) מתחילה עכשיו ומתנהלת באתר מועדון סטארבייס972, שם תמצאו את הפרטים המלאים. התאריך האחרון להגשת הפילקים הוא 10.4.05 בהצלחה!

למעלה