שלום יש לי שאלה יש כאן קטע על שחקן אורח שמתארח בסדרה איזה עונה זאת? ומתי היא תגיע לארץ(אם בכלל)?
X X יו יו S New member 23/2/05 #1 שלום יש לי שאלה יש כאן קטע על שחקן אורח שמתארח בסדרה איזה עונה זאת? ומתי היא תגיע לארץ(אם בכלל)?
G geniusblonde New member 23/2/05 #2 זאת העונה הראשונה... העונה הראשונה משודרת כרגע בארה"ב השחקן המסויים הזה יגיע בפרקים היותר מאוחרים כך שאני משערת שזה יגיע לארץ תוך חודשיים שלושה...
זאת העונה הראשונה... העונה הראשונה משודרת כרגע בארה"ב השחקן המסויים הזה יגיע בפרקים היותר מאוחרים כך שאני משערת שזה יגיע לארץ תוך חודשיים שלושה...
X X יו יו S New member 23/2/05 #3 או תודה רבה../images/Emo140.gif עשית לי את היום חשבתי שאני אצטרך לחכות הרבה זמן
X X יו יו S New member 23/2/05 #4 או תודה רבה../images/Emo140.gif עשית לי את היום חשבתי שאני אצטרך לחכות הרבה זמן
X X יו יו S New member 23/2/05 #9 כן הוא לא מוכר בארץ:-\ כי תוכנית שהוא שיחק בה הייתה משודרת בערוץ 11
ל ליאוריש New member 24/2/05 #10 הוא שיחק בסמולוויל למי שרואה בעונה ה-2 הפרק עם האדם שהתחלק לשני חלקים...ורצה להיות מושלם ולהיות עם לאנה וקלואי...
הוא שיחק בסמולוויל למי שרואה בעונה ה-2 הפרק עם האדם שהתחלק לשני חלקים...ורצה להיות מושלם ולהיות עם לאנה וקלואי...