שלום יש לי שאלה..

שלום יש לי שאלה..

אולי למישהו כאן יש ניסיון עם מייק דונלד בחו"ל ארה"ב .. אני התקבלתי לעבודה שם אבל עד עכשיו מאז הראיון עדיין לא התחלתי לעבוד, כשבאתי קיבלו אותי מיד ומיליתי טפסים (לפחות 20 ) וקיבלתי מדים אבל כשהייתי שם היו שם עוד בנות שאמרו להן לבוא מיד למחרת , אצלי אמרו לבוא ביום שישי לקחת לוח זמנים (בהתחלה היא בכלל רצתה שאני אתקשר אבל ביטלה את הרעיון מיד ואמרה לי לבוא ) אז באתי ומתברר שבכלל לא הכניסו אותי ללוח שעות שלהם??? האם למישהו כאן יש ניסיון בדברים האלה בעבודה כזו בחו"ל? אגב מדובר בעבודת קופאית, ואני חושדת שהם רוצים לקחת אותי רק לניסיון כי אני לא דוברת אנגלית שפת אם (אלא עברית)... אשמח לקבל תגובות ומידע כלשהו אם אתם יודעים??

kit k@t

New member
קודם כל,

מה זה מייק דונלד? חוצמזה, מה הבעיה? תשאלי אותם את מה שאת רוצה לדעת, ויענו לך... את לא יכול להתייעץ עם אנשים שלא עובדים שם לגבי איך זה הולך. אין בזה שום הגיון. קאט

Y 9

New member
מקדונלד'ס?

לא בטוח אבל זה נשמע הכי הגיוני

../images/Emo6.gif

תקרא את ההודעה שלי! יאאא ובכלל לא ראיתי את ההודעה שלך
(אתם רואים מה העבודה הזו עושה לי?!?!?!.... וגם מחר אני עובדת דאמיט!)

חמודה,

אומנם אני חסרת חיים ומבלה את מה שנשאר על המחשב... אבל גם אני לא תמיד אונליין... והאקספלורר שלי לא תקוע על פורום נוער בחו"ל... זה מקובל מה שעשו. אני עובדת כבר שלושה שבועות במקדולנד'ס ואפילו לא יודעת מה הלוח זמנים שלי, כל פעם אחרי משמרת אני שואלת את המנהל מתי אני עובדת שוב והוא שואל מתי מתאים לי. פשוט מאוד. מה עוד את רוצה לדעת?

טוב...תודה על העזרה ..

אני רואה שאתם לא רציניים בעזרה שלכם..סה"כ שאלתי שאלה בתקווה שיש כאן אנשים או לפחות אחד שעובד שם... אבל זה בסדר...יפה שהגבתם בכלל... חבל...

AngeIDust

New member
אין מה להתעצבן

שאלת, אף אחד לא ידע לעזור לך וזהו, אנחנו לא יכולים לעזור אם אנחנו לא עובדים שם. הפנתי אותך למעלה לפורום אחר בו אולי יוכלו לעזור לך.

אם אנשים לא יכולים לעזור...אז למה י

יש לי תחושה שאנשים עושים כאן צחוק מאנשים !!!!!!.? תסכימי איתי שאם אנשים לא יודעים אז פשוט לא עונים.... עובדה שבפורום שהפנית אותי כן ידעו לעזור לי, והתגובות היו הרבה יותר בוגרות ...אני לא רוצה להכליל אבל לפורום כאן יותר לא אכנס.!!! תודה לכולם.

נכון, והסיבה שנכנסתי לכאן

היא בגלל שאנשים צעירים, הם אלה בעיקר שהולכים לעבודות כאלה...לא רוצה להכליל אבל אחוז גבוה מהאנשים כאן הם צעירים (ואולי זה מטעה כי אני גרה בעיר אונ') ... שלום ולהתראות.

למעלה