שלום, יש לי שאלה...

shanib2004

New member
שלום, יש לי שאלה...

אני מרגישה כאילו מישהו אולי מסביבי עושה לי כמו עין רעה... אני לא יודעת אם אתם מאמינים או לא אבל אני כן מאמינה בזה. קראו לי בקפה לפני כמה חודשים ומה שאמרו לי היה נכון על הרבה מאוד דברים שהבחורה לא ידעה, כי חוץ ממני אף אחד לא ידע, אז אני האמנתי לה והיא אמרה שיש איזה חברה שעושה לי אנרגיה שלילית וזה מזל רע ושאני אתרחק ממנה. התרחקתי קצת אני כבר לא מדברת איתה על דברים אישיים ולא מספרת לה כמעט כלום. מה שקורה, שלמרות הכל אני מרגישה שהמזל לא הכי השתפר, וזה כי כל הזמן קוראים לי דברים לא הכי טובים, כמו אם זה שאני לא מוצאת עבודה קבועה עדיין, אני מרגישה לא טוב מידי פעם, הייתי צרכה לעבור ניתוח ש שבעה חודשים קודם עברתי אותו ועוד כמה דברים. בקיצור אני ממש מבואסת ולא ממש יודעת מה לעשות. יש איזה משהו שאפשר לעשות או לשאול ע"מ לדעת אם יש סביבי באמרת איזה עין רעה? ואיך פותרים את כל זה?? תודה רבה...

צ ל י ל 8

New member
שני חמודה ../images/Emo20.gif

אין אנו עוסקים בעניינים של עין הרע ואנו לא יכולים לדעת אם יש או אין ואיך לפתור... את זה תיאלצי להפנות לפורומים אחרים-אולי פורום מאגיה.. אם את מעוניינת לבדוק פוטנציאל של דברים אחרים שלא מסתדרים לך כמו עבודה, נשמח לעזור לך אם תתני קצת יותר רקע..

גב

New member
הי שני ../images/Emo24.gif

אם תחשבי שלכל דבר יש עין רעה תצטרכי להילחם בעיניים רעות כל חייך ולהוציא כספים על קמעות ורגלי לטאות מיובשות ועוד ועוד על מנת להרחיק את העיניים הרעות שדבקו בך. יקירתי, זמנים קשים וכאלו שנדמה בהם ששום דבר לא הולך יש לכ-ו-ל-ם! אפשר למצוא מליון ואחד תירוצים והסברים ללמה זה לא מצליח ולא עובד. האשה שאמרה לך דברים נכונים - תראי, זה שהיא קלעה לחלק מהדברים שהיא לא יכלה לדעת לא אומר עדיין שיש דבר כזה עין רעה. גם אם היא יכולה לקרוא ולחזות עתיד, היא אומרת לך את תפישת העולם שלה. הדברים שהיא אומרת מובאים דרך המסננות שלה ולא כתורה מסיני. שני, עצתי לך, בנוסף למה שאמרה צליל, היא להעריך את מה שבכל זאת יש כרגע, לדעת שתקופות כאלה יש ותמיד יהיו לכל אחד, ומה שצריך לעשות הוא להתמודד איתן ולסמוך על האינטואיציה שלנו ועל שיקול דעתנו. אני מאחלת לך מזל טוב ובהצלחה בהכל

ליאת39

New member
מסכימה עם גב וצליל...

מי שחושב על רע, הוא הרבה יותר פסימי ואז גם הדברים מתגלגלים אליו בצורה רעה. מי שחושב על הדברים החיוביים, על חצי הכוס המלאה, על השמש שזורחת כל בוקר ועל המשכיות הדברים, גם ירגיש טוב יותר, גם יקרין את זה כלפי חוץ ואז גם לאחרים יהיה רצון לעזור והתמונה נראית אחרת. בחיים שלנו יש עליות וירידות... בכל ירידה שיש לך תחשבי על העלייה שעומדת להגיע.

גב

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif../images/Emo39.gif

shanib2004

New member
תודה רבה לכולם על התגובות...

אני באמת משתדלת להסתכל על הצד החיובי שכן יש לי, אבל לפעמים זה קשה... תודה רבה על העידוד
.

למעלה