שלום,יש לי שאלה...

שלום,יש לי שאלה...

איפה יש באיזור המרכז מופעי קפוארה?יש בכלל דבר כזה?! תודה רבה ויום טוב:)

avishem

New member
"מופעי קפואירה"?

אם מותר לשאול למה את צריכה דווקא מופע
יש אימונים באזור המרכז כמעט בכל סוף אימון יש הודה (זה המעגל של הקפואירה) ואני מאמין שכל אימון שתכנסי לראות בו את ההודה יתנו לך. עכשיו אם את רוצה כדי לראות ולהתרשם את יכולה לפנות למאמן ולבקש ממנו פרטים אם הוא מופיע ספציפית ואיפה? מה גם שיש מפגשים שבהם עושים רק הודות של קפואירה: בקבוצה שלי (סול דה בהיה): יש בכל יום שישי במועדון הפוקוס בת"א (רחוב אלנבי) מ16:15 עד 18:00. יש בכל יום שבת בקניון סביונים (ביהוד) משעה 19:00-20:00. יש גם בקבוצות אחרות, אני יודע שיש בקורדאו ג'י אורו בהרצליה בימי שישי. יש גם כמה תגובות כודם להודעה הזו, הודעה על מסיבות ברזילאיות שבהן יש קפואירה: במלון אמבסדור בת"א (ליד אבולעפיה) ביום שבת בלילה. ובאבן גבירול 88 ביום חמישי בלילה. (יכול להיות שיש עוד הודות מאורגנות, בעיקר בקיץ בים)

Bantus

New member
בקיץ בים זה הכי שווה!!!!!!

דבר ראשון- לרוב הבנים עם אבאדה ובלי חולצה... והבנות עם אבאדה וחלק עליון של בגד ים זה כזה מגניב!!!!

avishem

New member
לא!! אם את כותבת בעברית

אז תגידי חולצה ומכנס!! לא אבאדה וקמיזה
עכשיו אם היית כותבת בפורטוגזית אז זה משהו אחר לגמרי..

avishem

New member
חחח... 30 נקודות הורידו לך

כי לא ידעת לכתוב מכנסיים!!! תגישי ערעור...

Bantus

New member
ובגלל שזה לא שפת אם שלי..

נו מההה, קפואירה מדברים פה, לא בצפר ובגרויות!!! מספיק טוחנים לנו בצפר כל היום, אז גם פה?? מה קרה??!!!

avishem

New member
ואם כבר נעל אז אני מקווה שמשהו

איכותי.. איזה נייק או משו... לא סתם נעל בית נכון?

תודה רבה../images/Emo140.gif

אז האמת היא שיצא לי לראות היום מופע קפוארה בפעם השניה. אני ממש אוהבת את זה.. אבל אני מעדיפה להסתכל מהצד:) שיהיה לכולם יומטוב:)

jennie 00

New member
למליייייייי ...

גם חשבתי כמוך בהתחלה שאני מעדיפה להסתכל מהצד ושאני לא צליח ושזה קשה וכאלה אני אני ממליצה לך לנסות

למעלה