שלום, יש לי שאלה

ויקי14

New member
שלום, יש לי שאלה

האם מישהו שמע על חברה Forever leeving Products - זה חברה שמוכרת מוצרים מאלו-וורה. זה תוספי מזון.
 

yoelnd

New member
החברה

היי רוב מוצרי החברה מבוססים על אלו ורה החל מתוספי מזון שונים ועד קוסמטיקה ומשחות שיניים. עיקרון החברה כמו רבות בתחום זה הן בשיטת MLM - שיווק רב שכבתי. ולא הביע את דעתי בענין החברה ומוצריה אלא מסירת אינפורמציה שטחית בלבד! בהצלחה ורק בריאות!
 

ויקי14

New member
תודה

זאת אינפורמציה שאני גם יודעת, רציתי לדעת האם מישהו יש לו דעה על המוצרים של החברה? אבל אתה לא רוצה להביע דעה וזאת זכותך, בכל מקרה תודה.
 
למה את שואלת?

האם את רוצה להשתמש במוצרים? או שמא את רוצה לסחור בהם? ממה שידוע לי המוצרים טובים! אישית השתמשתי תקופה ארוכה במשחת השיניים שלהם (לא מתאמצת מספיק... אז היום אין לי
)
 

ויקי14

New member
שלום, תודה על תגובתך

אני מתעניינת גם כי אני רוצה להשתמש בהם וגם כי אני חושבת לנסות להתעסק בזה. אמא שלי גם משתמשת במשחת השיניים ומאוד מרוצה. סבתא שלי משתמשת במשחה שעוזרת לה בבעיות בברכיים וגם שותה את המיץ אלו-ורה שלהם שגם הוא לדעתה טוב.
 

ויקי14

New member
שאלה טובה?!

אני פשוט רציתי לשמוע עוד דעות שהן לא מתוך המשפחה אלא מעוד אנשים מסביב.
 

ויקי14

New member
כן, את צודקת

אבל אני לא יכולה למכור מוצר שאני יודעת שהוא לא טוב. תקראי לזה בעיות מצפון?! אולי אני לא הטיפוס הכי טוב למכירות, אבל אני מעדיפה כך מאשר למכור לאנשים שטויות במיץ עגבניות ולהתעשר מזה. אני ניסיתי בזמנו לעבוד בחברת הרבלייף והכל היה בסדר - עד שהתחילו להתעורר אצלי חשדות לגבי טיב המוצרים. ואז פשוט פרשתי והפסקתי - כי אני לא יכולה לבוא ולמכור לבן אדם משהו שאני לא בטוחה שזה מוצר טוב ולא מזיק.
 
למעלה