שלום ! יש לי שאלה

שלום ! יש לי שאלה

אני בת 17, תלמידת י"א (לאחר שנשארתי כיתה). לפני חצי שנה בערך הייתי בצו ראשון שם כבר נאמר לי שאקבל פטור על "אי התאמה" (עקב היותי פציפיסטית) את הפטור עצמו עדיין לא קיבלתי, נאמר לי שאקבל בסביבות מרץ ככה אני בסוף לא ממשיכה לי"ב, אלא "פורשת" בסוף השנה מבי"ס, כשאהיה בת 18. אבל אני מאוד רוצה לעשות שירות לאומי ולתרום, במיוחד לעבוד עם ילדים קטנים
מתי אני אוכל לפנות לשלומית ? האם לשלומית יש "קריטריונים" לקבל בנות שירות לאומי ? כלומר - האם העובדה שאני לא סיימתי תיכון, שאין לי בגרות מלאה ושאני פציפיסטית יכולים לעבוד לרעתי ? ויש אפשרות שלא יקבלו אותי ?

M o n a L i s a

New member
שלום סקרנית ../images/Emo9.gif

אם את מתכוונת לסיים השנה את הבה"ס אז את יכולה להתחיל עכשיו את התהליך, ההרשמה עכשיו היא להתחלת השירות בספטמבר 2004. בשלומית מקבלים בנות ובני שירות גם עם בגרות חלקית, את מסמנת את זה בטפסים שתקבלי. העובדה שאת פציפיסטית לא תשנה כלום מכיון שמלבד לראות את הפטור ולכתוב את סיבתו, הם לא מיחחסים לזה חשיבות. בקשר לבגרות, אני לא כל כך יודעת, אבל אני חושבת שיש לזה איזושהי חשיבות.

../images/Emo51.gif על התגובה ../images/Emo9.gif אבל יש לי שאלה

אם עדיין לא קיבלתי את הפטור עצמו אני יכולה לפנות ? או לחכות קודם לקבלת הפטור ?

היי סקרנית

אני עזבתי עוד לפנייך, בסוף י', ככה שיש לי רק 10 שנות לימוד ולא נתקלתי בשום מכשול לגבי השירות הלאומי, רק עצה קטנה אם יורשה לי: אולי כדאי שתלכי לבית ספר אקסטרני- אני שנאתי את בית ספר אבל באקסטרני זה ממש כיף חיים, עולם אחר לגמרי. תחשבי על זה נעה

היי סקרנית

אני עזבתי עוד לפנייך, בסוף י', ככה שיש לי רק 10 שנות לימוד ולא נתקלתי בשום מכשול לגבי השירות הלאומי, רק עצה קטנה אם יורשה לי: אולי כדאי שתלכי לבית ספר אקסטרני- אני שנאתי את בית ספר אבל באקסטרני זה ממש כיף חיים, עולם אחר לגמרי. תחשבי על זה נעה

למעלה