שלום... יש לי שאלה.

שירמיז

New member
שלום... יש לי שאלה.

אני לא יודעת אם אני פונה לפורום הנכון אך אולי מישהו יידע: האם מישהו מכיר ארגון/עמותה/מוסד בו מועסקים אנשים עם מוגבלויות ובו הם מועסקים בעבודות פשוטות אשר מעסיק חיצוני נותן להם? כלומר, אני בעלת עסק ונדרשת לי עבודת כפיים פשוטה מאד. לאיזה ארגון אני יכולה לפנות? אני מעונינית לתרום לחברה ולכן מחפשת מוסדות מסוג זה ולא עובדים "רגילים". כמובן....תמורת תשלום! תודה לכל מי שיידע לכוון אותי.

Mנטה

New member
בטח יש כאלו

אקי"ם עושים את זה וגם צ'יימס שזאת חברה בדיוק כמו אקי"ם רק עם שם פחות מפורסם. העיריה (בת-א לפחות) גם קצת תומכת בענין. מרכז אק"ים יושב בת-א בהדר יוסף.

nutmeg

New member
גם מרכזי שיקום שונים

מתבססים על ספקים חיצוניים. אשמח לתת לך שמות אנשי קשר וטלפונים במסרים.

מרכזי שיקום

כמעט בכל ישוב גדול ישנו מע"ש. מרכז בו מועסקים מוגבלים בתעסוקה מוגנת. אמרי לי היכן העסק שלך.( ניתן לפנות ל[email protected]) ואברר לך היכן המע"ש הקרוב אליך

פטל2

New member
שירמיז..

יש בתי ספר לחינוך מיוחד לגילאים מאוחרים יותר - עד 21, שנעזרים בעבודות פשוטות כדי להכין את התלמידים לפיתוח מסוגלות עבודה בסיסית. אני מכירה אחד - "אבן חן" בראש העין אבל בטח יש עוד. תחפשי בבתי הספר .הם ישמחו.

בבריאות הנפש מאוד ריגשה אותי הפנייה שלך. בבית החולים בו אני עובדת קיימת מסגרת כזו. אשמח ליצור קשר ולראות האם זה רלוונטי. איילת

נגה ג

New member
עבודת כפיים

תוכלי לפנות למרכז תעסוקתי באריאל יש להם מרכז מצויין שמעסיק בשעות הבוקר אנשים שזקוקים לשיקום תעסוקתי, ואחר הצהריים עולים חדשים מבוגרים שממש צמאים לעבודות כאלה, והם עושים אותן עם המון התלהבות ומיומנות. מנהלת המרכז היא סופי פסוק, ניתן להשיגה בטלפון: 9061660

למעלה