שלום.. יש לי שאלה..

שלום.. יש לי שאלה..

רציתי קודם לומר שיש לכם פורום ממש מדליק... אה כן ויש לי שאלה.. איך אני עושה מראה כזה 'פריקי' בעיניים?.. יש בחורות כאלה שמסתובבות כל הזמן עם עיניים עם איפור שחור כזה.. משהו מכשפי כזה.. מכירים?.. אפשר אולי לעשות את זה בלי אייליינר ? כי אני ממש לא מצליחה עם זה.. (היד שלי תמיד זזה
) העיניים שלהן נראות שקועות כאלה.. חשוכות.. משו מסתורי כזה מגניב אם היתה לי תמונה הייתי מצרפת.. אבל מישו יודע איך?.. תודה...

זה ממש לא בעיה.....

את יכולה לעשות עם צללית שחורה ולמרוח אותה בזוית כזאת שבסוף יש שפיץ כזה.. חחח יאנה תסבירי לההה את יודעת

אני

גם מתה על המראה הזה ותמיד הולכת ככה (יש לי עיניים ירוקות אפורות וזה מבליט יפה את הצבע
) אני יכולה להגיד לך איך אני עושה: *רק איפור עיניים: אני מורחת צללית שחורה (מט) על העין אבל לא עד הגבה רק בחלק של העפעף ואז עם עיפרון שחור אני מציירת קו דק ממש על קו הריסים ואז עוד קו מתחת לעין ומורחת טיפה מתחת לעין שלא יהיה קו חד וזהו. מקווה שעזרתי... באטריס

רוצה להוסיף כמה דברים...

טו שליתר דיוק לשנות... טוב.. קודם כל.. אני מציעה לך לקנות דיפ ליינר.. זה מעולה.. זה כמו איליינר.. רק שזה כמו טוש כזה... ולא מכחול דק... מאוד נוח לעבוד עם זה.. וזה עושה בדיוק את אותה תוצאה של האיליינר.. עיפרון לא נוח.. זה גם יוצא פחות יפה... גם יורד הרבה יותר מהר.. ונמרח בקלות.. ממש לא כדאי.. קני דיפליינר.. בהתחלה בטוח היד שלך תרעד.. אבל תתאמני... ולאט לאט תצליחי.. אני בהתחלה... היד שלי רעדה והייתי רחוקה מלהצליח לעשות פס... ואז תירגלתי.. ובהתחלה יצאו לי פסים ממש ממש עבים וגסים.. ותרגלתי... עד שעכשיו אני יכולה לעשות פסים ממש ממש דקים.. בלי לרעוד.. ובלי שום בעיה.. הכל עניין של תרגול... את הצללית השחורה שמים רק על העפעף.. יעני רק איפה שאת סוגרת את העין.. ולא לצאת משם.. כי זה נראה מזוויע... ובקשר ללמטה.. הייתי מציעה לך לתחום עם דיפליינר... ואם לא.. אז עם צללית.. לעשות פס דקקק כזה.. אבל לא עם עיפרון!!! כי אז זה בכלל נמרח.. ולא תצליחי לתקן.. ואם תצליחי.. זה יראה נורא.. שימים עיפרון שחור גם בתוך העין.. וכמובן.. מסקרה!!! ורק שתדעי... זה מקטין את העיניים בצורה מדהימה.. אז אם העיניים שלך במלא ממש קטנות.. וותרי...

יווו תודה רבה רבה רבה על הטיפים !!

לא ידעתי שזה מקטין את העיניים !! העיניים שלי ממש גדולות !!
.. איזה יופי! גם המראה שרציתי וגם הקטנת עיניים במחיר אחד.. תודה לך.. ענקית..

RReuTT

New member
את יכולה לעשות את זה גם עם עפרון

עיניים שחור... וצללית שחורה

למעלה