שלום! יש לי שאלה! מתי יוצא הקליפ החדש של נטליה? היא כבר צילמה?
N niravital New member 3/7/03 #2 לא רק שנטליה לא צילמה קליפ חדש עכשיו כבר לא בטוח שהקליפ יהיה ל-No va mas נטליה מתלבטת בין השירים ועוד לא הוחלט סופית מה יהיה הסינגל הבא
לא רק שנטליה לא צילמה קליפ חדש עכשיו כבר לא בטוח שהקליפ יהיה ל-No va mas נטליה מתלבטת בין השירים ועוד לא הוחלט סופית מה יהיה הסינגל הבא
A Amor fatal New member 3/7/03 #3 באמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif איך אתה יודע אני אהיה שמחה על כל קליפ שהיא תעשה לדיסק החדש כי השירים שם אחד אחד מדהימים!! (כמובן שגם בדיסקים הקודמים) סיון
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif איך אתה יודע אני אהיה שמחה על כל קליפ שהיא תעשה לדיסק החדש כי השירים שם אחד אחד מדהימים!! (כמובן שגם בדיסקים הקודמים) סיון
N niravital New member 3/7/03 #4 פורסם בפורום הרשמי ../images/Emo4.gif מליסה כתבה שעוד לא ידוע מה יהיה הסינגל הבא... וזה אחרי שהיא כבר פירסמה שזה יהיה "נו וה מאס"
פורסם בפורום הרשמי ../images/Emo4.gif מליסה כתבה שעוד לא ידוע מה יהיה הסינגל הבא... וזה אחרי שהיא כבר פירסמה שזה יהיה "נו וה מאס"