יש לי תשובה (בערך)
האם כדאי ללמוד טאי צ'י במקביל לנינג'יטסו או לא זה שיקול שלך. בכל מקרה, עדיף שקודם תגיע לשיעור ניסיון במקומות שרלוונטיים אליך, תיתרשם מהמורה, ותגיע להחלטה שתהיה מוצלחת
עבורך. אפשרות למקום ללמוד אצלו זה בסניף של המרכז הישראלי לטאי צ'י. לגבי ירושליים, אני מכיר את אייל, שאני לא בטוח אם עדיין מלמד שם. על אייל אני מאד ממליץ, ואני מניח שגם אם החליפו אותו אז זה רק במישהו טוב. פרטים: ירושלים - מועדון הספורט הירושלמי, הצפירה 32, המושבה הגרמנית. יונה וויץ 054-651026 גברים א' 18:30, ג' 19:30 נשים א' 17:30, ג' 18:00 אני גם רוצה להזכיר לך שיש פירוט מקורות לחיפוש שיטה בקישור הבא (שמכיל גם קישורים ללוחות מורים, שתוכל לחפש שם שמות לטאי צ'י):
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=148&art_id=43 מבחינה יותר כללית, יצא לי ללמוד קצת נינג'יטסו לפני שהתחלתי לעסוק בטאי צ'י. ממה שהבנתי, הרבה מהעקרונות שדורון נבון הכניס לנינג'יטסו (מתוך שיטת פלדנקרייז), מאד משתלבים עם גישת האימון של הטאי צ'י. בגלל זה כנראה שאין "סתירה". בשורה התחתונה, הכי טוב יהיה להגיע לשיעור ולראות עם אתה מתחבר לגישה ואם אתה מרגיש שלימוד טאי צ'י יכול לתרום לך במשהו. אני, אישית, הפסקתי ללמוד נינג'יטסו קצת לפני שהגעתי לטאי צ'י. ובעבורי, נישארתי לעשות טאי צ'י כי הרגשתי ש
לי זה מאד התאים. אבל אני לא עד כדי כך מעניין בסיפור הזה
. בהצלחה, ותספר לנו איך הלך.