שלום, יש לי שאלה

שלום, יש לי שאלה

אני לא בטוחה שהשאלה קשורה לפורום הזה אבל זה די קרוב. ובכן, יש לי ידיד טוב שנשלח לראיון עבודה בחברת אבטחה מסויימת, בעלת כושר אבטחה גבוהה ושמירת סודיות וכו' (מסיבות אלו ואחרות לא אזכיר את שם החברה), הזמינו אותו לראיון אחד ולאחריו עוד ועוד אחת סה"כ 3 ולאחר שעבר את כל הראיונות ביקשו ממנו לעבור בדיקת פוליגרף. עכשיו הידיד חושב שהוא "נפל" בשאלה אחת שנשאל והוא חושש מאוד עכשיו. מחר צריכים להעביר לו את התוצאות. האם יש לידיד שלי סיבה לפחד בגלל שאלה אחת שלא הצליחה בפוליגרף?? האם בחברת אבטחה אחרת שבה ירצה לעבוד ידרשו ממנו גם בדיקת פוליגרף ויראו שלא עבר אותה - לא יקבלו אותו??

אז ככה....

ב"ה א. לא שאני מומחה גדול לאבטחה (אני מאבטח בצ'ט.. זה נחשב?) אבל בתור אחד שמבין קצת בתחום הביטחון, ומסייע למאבטחים רבים. הבדיקת פוליגרף, זה לבדוק נאמנות. תלוי באיזה שאלה הוא נכשל, אם זה בשאלת נאמנות. הלך עליו. ב. היום חסרים כ"כ הרבה מאבטחים, כך שאם הוא הלך לחברה אחת ונפל, שיגש לחברות אחרות. במידה והוא בעל כושר קרבי, יחטפו אותו. ג. בהצלחה לו..

אממממ,

הוא לא נשאל על שאלת אמון. זה קצת יותר מורכב. הוא יצא מבדיקת הפוליגרף ושאלו אותו "האם יש לך משהו להסתיר"? והוא הרגיש חייב לענות, אבל פחד מהתוצאה, ומלמל משהו. אבל איכשהו ניסה לצאת מזה. התוצאה כביכול "הסגירה" אותו. נראה כאילו חשדו בו. ומבחינת החברה זה נראה כשקר. הקטע זה שהאם באמת יכולים להכשיל אותו בכל שאלה אחת שלמרות מה שנראה בשטח ולפי שאר השאלות שעברו טוב, הוא לא יתקבל לאותה עבודה?

איתיץ

New member
המף

האם יש לך משהו להסתיר? כן, אני פעיל בתנועה האיסלאמית. דוגמא לבחור שזה היה מונע ממנו להכנס. יש מצב שהוא יפול בגלל השאלה הזאת, אבל אני לא קשור לתחום האבטחה הפרטית, כך שאיני יכול לדעת בוודאות.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח כן

אתה עושה לאחד איפה אתה עובד תראה אמ אני בתנועה האיסלמית באתי לפוצץ אותכם- תן לי להיכנס לשם ויוציאו אותי בחלקיקים

למעלה