שלום, יש לי שאלה.

Adiya

New member
שלום, יש לי שאלה.

אני לא יודעת אם זה המקום המתאים לשאול אותו אבל בכל זאת, בזמן האחרון אני מרגישה עייפות כזאת, שרגע אחד אני יכולה להיות מאוד עירנית ורגע שני פתאום נופלת עלי עייפות שכל מה שאני רוצה וצריכה זה רק לישון. אין לי שעות שינה חסרות אני ישנה לפחות 7-8 שעות בלילה וקמה רעננה. אז רציתי לשאול האם זה בגלל החורף ? המזג אוויר ? או שאני צריכה ללכת ליעוץ רפואי או שיש משהו לעשות נגד זה ? אשמח אם תענו לי, תודה.

שמש א

New member
עייפות

Adiya שלום! אכן החורף עושה את שלו. החורף מביא עימו אנרגיה יינית שהיא אנרגיה של התכנסות, אנרגיה פסיבית (ביחס לאנרגיה היאנגית של הקייץ של התעוררות ואקטיביות). בכל מקרה, עייפות שמרגישה לך חריגה, הווה אומר שהיא לא נכונה לך. בהחלט שווה לפנות למטפל, על מנת שיבדוק מניין העיפות שלך נובעת ויסייע להעלימה. בברכת בריאות, שמש

Adiya

New member
תודה ועוד שאלה קטנה

לאיזה סוג של רופא אני אמורה ללכת במקרה הזה ?

שמש א

New member
אני באופן אישי

מליצה על רפואה סינית בשילוב עם שיאצו, אבל זה בגלל שזה מה שאני מכירה טוב במיוחד. תמתיני לשמוע מחברי לפורום על שיטות טיפול אחרות...

פני לרופא המשפחה שלך

לבדיקות כלליות, עם דגש על המוגלובין, פריטין,ויטמין B12,ו-TSH .ואחרי שתקבלי תוצאות, אשמח להמשיך ולנסות לסייע. בהצלחה
שרון

Adiya

New member
עשיתי את הבדיקות......

עשיתי את הבדיקות לפני חודש ככה... והרופא אמר שהכל בסדר (בגלל שאני צימחונית אני צריכה לעשות את הבדיקות) אז אני לא חושבת שזה קשור לזה ..

אם כך...

אני ממליצה לך לקרוא את דבריהם של מטפלי הפורום, ולבחור מי הכי מתאים לטפל בך.
למיטב ידיעתי עייפות היא תלונת מוצא שבכל שיטות הטיפול יודעים להתמודד עימה. אם גילך מתחת ל-18, חשוב שתיידעי את הורייך בכך שאת הולכת לטיפול. בריאות שלמה ובהצלחה שרון

למעלה