שלום... יש לי שאלה

שלום... יש לי שאלה

נראה לכם שיש איזשהי דרך לקשר את הגרפולוגיה לפסיכולוגיה או לסוציולוגיה?! ז"א.. אני מחפשת נושא שיתאים לשניהם

עטרה ב ט

New member
את מחפשת מה ?

לעשות עבודה בפסיכולוגיה על גרפולוגיה ? ללמוד תחום מסוים שיעזור לך להיות גרפולוגית ? אני לא מבינה את הבקשה שלך, תסבירי בבקשה
.

מה שרציתי...

אני מתכוונת להכין עבודה על גרפולוגיה, אבל אני מחפשת איזשהו נושא מגשר... משהו שיתאים גם לגרפולוגיה ופסיכולוגיה או לגרפולוגיה וסוציולוגיה

מה שרציתי...

אני מתכוונת להכין עבודה על גרפולוגיה, אבל אני מחפשת איזשהו נושא מגשר... משהו שיתאים גם לגרפולוגיה ופסיכולוגיה או לגרפולוגיה וסוציולוגיה

עטרה ב ט

New member
אולי כדאי לך לבדוק איזה סוג של אנשי

הולכים לאבחון גרפולוגי או משתמשים בזה בעסק שלהם. זה נושא סוציולוגי כזה. למשל, איזה סוג של מנהל משאבי אנוש משתמש בשירותים גרפולוגיים, או איך זה שבכלל יש כאלו שמשתמשים כשבאקדמיה קוטלים את הגרפולוגיה חופשי.

תודה... ועוד שאלה קטנה

חשבתי לבדוק ציורים של ילדים, יש בזה צד רגשי עמוק ואפשר ללמוד הרבה מתוכם וזה לא יהיה ממש קשה לקשר פסיכולוגיה לציורים. יש לי שאלה נוספת, ואני מצטערת אם אני מטרידה אתכם בעניין העבודה הזאת... נראה לכם שלפי כתב ידם של ילדים אפשר לאבחן בעיות שונות כגון: בעיות בחברה, בבית, בעיות התפתחות וכו´... התעוררה בי השאלה כי נראה לי שכתב של ילדים עדיין לא ממש קבוע ז"א שהוא משתנה הרבה ולדעתי שינויים בכתב היד אצל ילדים מורגשים אפילו יותר ממבוגרים שכתב היד שלהם כן בשל בניגוד לילד שעדיין, רק למד לכתוב ואולי לא מרגיש בנוח ובטבעיות לכתוב. אני מקווה שתבינו את כוונתי למרות הניסוח הבהול.

עטרה ב ט

New member
יש כאלו שמתמחים באבחון ילדים

אני עובדת עם ילדים בסוג אחר של עבודה ואני לא כל כך מחזיקה באופן כללי מאבחונים של ילדים (מכל הסוגים כמעט).

למעלה