שלום יש לי שאלה...

plusman

New member
שלום יש לי שאלה...

אני מאוד אובה מדע בידיוני ופנטזיה. יש לי רשימה של סדרות שאני קורא (עכשיו אני קורא מחזור כישור הזמן אחר כך ההוביט ושר הטבעות ואחרי זה הייתי מאוד רוצה להתחיל לקרוא את רומח הדרקון.) השאלה שלי כזאת: יש לי את הספר הראשון של מחזור שער המוות ושמתי לב שזה אותו הסופר אז השאלה שלי היא-מה לקורא זה קשור או בקיצור מה סדר הקריאה הכי טוב ולה. תודה מראש.

PurpleDragon

New member
תשובה

מחזור שער המוות ורומח הדרקון הם לא קשורים, אלה שתי סדרות שונות...

plusman

New member
אז אני חושב שאני דווקא התחיל בשער..

אתה בטוח כי אולי זה מדבר על אותם ארצות או משהו ויש המשך.קדם למחזור שער המוות?

לא! בפירוש אין קשר בין זה לזה

אין קשר בין שער המוות לרומח ולא יהיה ניסו לרמוז לך בשער המוות על קשר אבל יש יותר מידי סתירות שמפרידות בין הסדרות שזה לא מתחבר פשוט

SaberTooth

New member
אם אתה רוצה להתחיל לקרוא את הרומח..

הדעות על עם איזה ספר כדאי להתחיל לקרוא חלוקות, חלק אומרים שכדאי להתחיל מספרי רייסטלין ("כבשן הנשמה" ו-"אחים לנשק") או משישיית המפגשים וחלק אומרים שכדאי להתחיל מהרשומות ("דרקונים של דמדומי הסתיו", "דרקונים של ליל חורף" ו-"דרקונים של שחר האביב"). אני חושב שכדאי להתחיל מהרשומות, אבל אתה תחליט לבד.

מ.ש.ט

New member
רומח הדרקון:

תתחיל ברשומות תעבור לשישיית המפגשים ואז לכבשן הנשמה ואחים לנשק... (זה אגדות רייסטלין?)

plusman

New member
זה כולם על אותם גיבורים?

וזה לפי סדר זמנים לא?

הערה:

*אל* תקראי את שישיית המפגשים אלה לאחר שקראת את שאר הספרים, כי: 1)אלו ספרים נחותים ברמת כתיבתם. 2)הם לא נכתבו ע"י הסופרים המקוריים. 3)אין ביניהם שום קשר ישיר לעלילה הראשית. סדר קריאה מומלץ: *כבשן הנשמה *אחים לנשק *רשומות *אגדןת *הדור השני *דרקוני להבת קיץ *מלחמת הנשמות

למעלה