שלום. יש לי שאלה

אוראורה

New member
שלום. יש לי שאלה

עיצבתי הזמנה לאירוע משפחתי.
ההזמנה היא דו צדדית ואמורה להתקפל באמצע ולהיפתח כלפי מעלה.
האם יש צורך לסמן לבית דפוס את מקום הקיפול? אם כן איך עושים זאת?
שאלה נוספת : האם בדרך כלל בבית הדפוס מקפלים עבורי את ההזמנות או שאני צריכה לעשות זאת?

כדאי לסמן, אבל אם הקיפול באמצע

ולא סימנת להם, חשוב לומר להם שיידעו.
סימון קיפול נעשה ע"י קו מקווקו

בבית הדפוס ניתן לקפל הזמנות - מה שהם בעצם עושים זה נותנים מכה (ביג) היכן שהקיפול צריך להיות ואז את מחזקת את הקיפול.

לילך, עיצוב ומיתוג לעולם הדפוס
052-3355515
[email protected]
studiolilach.co.il
facebook.com/studiolilach

liil

New member
יראו בהדפסה

היי
ניתן לסמן ולהגיד לדפס שאחרי 2-3 הדפסות ימחק מהלוח את הסימונים והמקפל יכוון את הקיפול לפי
אותן 2-3 ההזמנות. ובכלל, אם הקיפול הוא בדיוק לחצי , אז בשביל מה צריך לסמן בכלל ?

Schnitzell

New member
להגיד לדפס

שימחק מהלוח של המכונה הדיגיטלית...? פותחת השרשור לא כתבה שמדובר בהכרח באופסט. חוץ מזה נראה לי שיטת עבודה מוזרה מאוד, כשפשוט אפשר לסמן מחוץ לגרפיקה את הקיפול.

liil

New member
בשאלה לא מצויין עיקרון הדפסה

בהחלט שניתן לסמן מחוץ לשטח הגרפיקה . לא שללתי זאת בתגובתי. אבל נראה לך שאחרי הקיפול עוד יחתכו מסביב ? א-נ-י בשום אופן לא הייתי נותן לחתוך לאחר הקיפול. ומצד שני לא הייתי רוצה שהסימון ייראה במוצר הסופי .

צלבים הם תמיד מחוץ לגרפיקה

ולא משנה אם צלבי חיתוך או צלבי קיפול.
לא צריך לומר לדפוס שום דבר לגבי מחיקה. דפס אחד מדפיס את העבודה ודפס אחר חותך.
הכל נעשה בצורה ממוחשבת. בלי קשר לקיפול, קחו עבודה שלכם עם צלבים ותחתכו עם סכין יפני, ברגע שחותכים צד אחד כבר הצלבים לכיוון השני נעלמים ולכן החיתוך נעשה בצורה ממוחשבת.
שמים נייר במכונה וחותכים צד אחד, לאחר מכן מסובבים את הנייר לחיתוך בצד אחר מכוונים את המכונה במ"מ ושוב חיתוך וכן הלאה.
וזה לא משנה אם דפוס דיגיטלי או אופסט - החיתוך נעשה באותה צורה ובאותה מכונה

עוד שאלות?

לילך, עיצוב ומיתוג לעולם הדפוס
052-3355515
[email protected]
studiolilach.co.il
facebook.com/studiolilach

למעלה