שלום יש לי שאלה

שלום יש לי שאלה

מופנית לגברים ולנשים :את/ה יוצר קשר דרך דייטינגבוק או דרך אתר הכירויות....נפגשים זורם, נפגשים בשנית ובשלישית, שיחות הטלפון קולחות השיחות קולחות, יש קליק יש גם חיבור מאוד מוצלח במיטה , נוצר קשר טוב אפילו טוב מאוד להתחלה ....אבל מסתבר לך שעם כל הכבוד להיכרות הזו זה לא אומר שהיא ממהרת או הוא, למחוק את רישומם באתר ההיכרויות במגביל היא או הוא ממשיכים להכיר להתעניין אז אתה אומר לעצמך עבר בסך הכל חודשחודשיים הוא היא לא חייבת לך כלום ואני באמת רוצה להבין את הנוסחה הזו מתי מפסיקים לפחות לתקופת מה את ההתמכרות הזו של להכיר עוד ועוד אם כבר מצאת משהו ששוה להשקיע בו, האם זו נורה אדומה מבחינתי אם היא לא מפסיקה? האם מוקדם מידי אני לא חושב שאני יכול לבוא באיזה דרישה בעניין זה אבל אם זה לא בא ממנה מתי שהו או ממנו זה אומר שצריך להבין שאין טעם למרות הקליק מתי בכלל ואם בכלל אחרי איזה תקופה מעלים נושא כזה בעידן שרב ההיכרויות הם דרך אתרים למינהם?אין נוסחה אבל יש איזה שהוא גבול????ואללה אני לא ממש מבין את הקידמה

כן

אחרי חודש חודשיים נראה לי שהפעילות באתרי הכרויות אמורה להצטמצם לאפס, ואם לא, אז כנראה שהיא ממשיכה לחפש. מקסימום תשאל אותה: אתה: "מאמי, זוכרת את האתר שנפגשנו בו?" היא: "כן, קושקוש" אתה: "החלטתי להקפיא שם בינתיים את המנוי שלי. סתם בזבוז עכשיו שמצאתי אותך" היא: (אופציה א') - "וואלה, רעיון טוב. די נמאס לי שעדיין כותבים לי שם. לא נעים אז אני נכנסת לקרוא, אבל אתה צודק, הכי טוב שאבטל בינתיים את המנוי" (אופציה ב') - "ואללה. בא לך סקס/אוכל?" לפי התגובה שלה תחליט מה אתה עושה.

חודש חודשיים?

לצאת אינטנסיבי חודש עם מישהו שממשיך לגלוש באתר היכרויות? זה לגמרי קו אדום מבחינתי. הוא לא חייב להקפיא כרטיס, אבל עצם העובדה שהוא משוטט שם כבר אומרת דרשני לגבי היכולת/רצון שלו בקשר הזה, או בקשר בכלל כרגע.

הוא אמר שעברו את ה-3 דייטים

מדברים הרבה בטלפון, וגם נכנסו למיטה, ואני מניחה שהוא גם מביע במפורש את רצונו בהמשך הקשר. אני לא חושבת שפייר בשלב כזה של היכרות, לא לתת צ'אנס. להמשיך לחפש זה בפירוש לא לתת צ'אנס.

יערית

New member
הכל קולח אצלכם אה?

חומד, גבר, הלוו שומע? גם אני קולחת מולך, תפתח את הנושא ואם הבחורה מגמגמת, תגמגם אותה לאלתר.די לרכרוכיות!

זורבה היווני

היה גבר-גבר הוא כבר היה יודע את התשובה לבד אשליות הוירטואליה . . .

אבל הוא הצרפתי

זה המגביל של היווני

אני לא גולש

בשום אתר . הטכנולוגיה מאפשרת בפשטות לראותי מי כן.קח לדוגמה את כל אתרי ההכירויות שניפתחו כפטריות בפייסבוק היא ממשיכה לגלוש שםהיא לא מסתירה את החבות שלה שם ואני יודע שהיא מתכתבת.. החלק הרכושני/ רגשי שבי נצבט ,אתה מצידי יכול לקרא לזה חוסר ביטחון .החלק ההגיוני שבי אומר היא צריכה עוד זמן או שאני עם הזמן הזה אבין שזה הפאן שלה זה מה שמבטא איזה סוג של אטימות מרב היצע ולשני המינים יש מספיק היצע אם הם לא ממש מחפשים זוגיות טובה וחברות לשמה אז חוץ מהעקיצה שלך יש לך עמדה דיעה כי באמת ובתמים אני עדין לא יודע לשקלל זמן היכרות -מול הזמן המתאים להביע רצינות והתמרכזות בקשר

דעתי אם אתה מעוניין בה ..

לא חושב שיש מדד של זמן >>> רצינות >>> "התמרכזות" יגידו לך מן הסתם פה שיש כל מיני כללים אחרים וכאלה, עשה ואל תעשה, מותר מול אסור ושאר מוגבלויות. אני לא חושב שצריך דווקא אתרי הכרויות בשביל לפגוש ולהכיר אנשים - אפשר לעשות את זה גם בעבודה, בסופר, בקופ"ח או בכל מקום אחר. אני גם חושב שקשר איכותי, אסור לו להיות מבוסס על מגבלות, איסורים וכללי אצבע אוניברסליים.. אפשר ורצוי לתאם ציפיות, ובהנחה ומגיעים להסכמות שמקובלות על שני הצדדים, אחלה לגמרי. (על תקן - מוסכמות + הסכמות)

אייבורי

New member
שתלטנים ארורים

במקום להטריד את הבחורה, כדאי לטפל בבעית הבטחון העצמי הירוד שלכם. אני כבר שנים מציצן כרוני ב JDATE, לא פונה, לא מקבל רק מציץ כי בא לי. ואולי היא נהנת לקרוא או להציץ. אם מרגיש לך שהקשר שלכם עובד טוב, אז באמת אין סיבה להטריד אותה.

יערית

New member
צודק!

זו חוצפה לבקש מאדם שיוצאים איתו חודשיים לצאת מאתר הכרויות.זה תחביב, זה כייף לבדוק כל הזמן שווי שוק .מעניין אצל מי הביטחון ב....

יערית

New member
חליק

תשאיר לי איי קיו אחד בודד שנשאר לי :)) <עלינהההההההההההההה>

ismeralda100

New member
בסה"כ חודש-חודשיים?? זה לא

בסה"כ.... לפי דעתי חודשיים זה כבר ממש קשר, תקרא לזה איך שתקרא לזה.... אם אחרי חודשיים ביחד אנשים עדיין יוצאים לדייטים עם אחרים, נראה לי שצריך לבדוק פה משהו.

אייבורי

New member
נקודה טובה

אבל מי אמר בכלל שהיא יוצאת לדייטים אחרים ? ואיך בכלל הוא יודע שהיא מסתובבת באתר הכרויות?

קרא

התשובה שלי לפמיניסט יש שם שאלה אשמח לתשובה/דיעה לא צינית מדברי ניתן לבין שכל עוד רק מצוטטת רק אוספת לה עוד מומדים פוטנציאלים זה בסדר כל עוד לא ניפגשת??

אייבורי

New member
אני אומר

שכנראה אתה מנותק מהעם. או שלא הכל דבש וקינמון כמו שאתה מציג או שהיא עם צורך לדעת שיש מצנח בכלל, במקום להציק במה לא, אני מציע שתפניק אותה קצת

לקרוא לזה קדמה

זה לעטוף את זה במעטה יפה מידי. נשאלת השאלה מה אתה מחפש, עד כמה אתה מעריך את עצמך ומה הן הדרישות שלך באופן כללי.. אצלי אישית זה לא היה עובר..

למעלה