שלום, יש לי שאלה...

karl07

New member
שלום, יש לי שאלה...

שלום אני די חדש פה קוראים לי קרל (אני ידוע שם קשה...)... רציתי לשאול אתכם שאלה: אני כבר הרבה מאוד זמן מחפש לקנייה חולצות של מדונה ברשת לי קופר כבר מזמן לא מוכרים חולצות של המלכה אבל אני עדיין מתעניין, בהתחלה חשבתי על עיצוב אישי זאת אומרת הדפסה בדוכנים שונים בקניונים אבל האיכות של החולצות לה ברמה גבוהה כאשר מדפיסים על החולצה... אני מאוד מתעניין בחולצות שלה וראיתי שאפשר לקנות באתר של המלכה באנגלית שמציע למכירה חולצות ודברים שלה נוספים אבל אני מעדיף לקנות בחנויות זה יותר בטוח ונוח עבורי (למרות שאני בטוח שהאתר אמין). אשמח לקבל אפשרות לקנות חולצה של השיר Amirecan Life לדוגמה אבל אני פתוח להצעות שונות. תודה לכל העוזרים מראש, חג שמח, קרל :)

X Offender

New member
מה שאני מציע לך

זה לחפש חנות שמדפיסה על חולצות בשיטת סובלמציה ולא הדבקה הסובלמציה היא האיכות הכי טובה שניתן לקבל מחולצה מודספת אישית שזה אומר שההדפס הוא ממש חלק מהבד ולא סתם מדבקה מגוהצת לרוב סובלמציה ניתן לעשות רק על חולצות לבנות, לא נתקלתי במקום שמדפיס על שאר צבעים אז אם אתה רוצה אמריקן לייף פשוט תקח את התמונה של הדיסק ותבוא איתה לחנות שבה תעשה את ההדפס ותתן להם הם יעשו לך את זה. הנה דוגמא לחולצה שעיצבתי בעצמי והדפסתי בסובלמציה ->

karl07

New member
תגובה

תוכל לתת לי דוגמאות לחנויות כאלה באזור צפון הארץ, כי אני לא מכיר חנויות כאלו לצערי...

X Offender

New member
איזור צפון מממ

תלוי כמה צפון אתה אם אתה באיזור חדרה הכי מומלץ ללכת לקופירייט רחוב הלל יפה 17 הם עושים שם סובלימציה נהדרת במחירים ממש זולים !

karl07

New member
אזור הצפון

אני מקרית אתא זה בקריות קרוב מאוד לחיפה... אתה מכירה משהו באזור?

Deanb

New member
../images/Emo207.gif הקטע המוסיקלי במאחורי הקלעים

של הסיבוב בהתחלה כשמדונה בפריז... משהו עם סינטיסייזרים ותופים בלבד...

X Offender

New member
VOICE'S

מתוך ניחוש אבל רשום לך בחוברת איזה שירים הושמעו במאחורי הקלעים

למעלה