שלום, יש לי שאלה.

Eroca

New member
שלום, יש לי שאלה.

לפני ארבעה חודשים בערך חלמתי חלום שהלכתי למטבח וכשפתחתי את המקרר לא היה כלום, וזה היה לי מזור מדי כי זכרתי שבאותו היום הוא כבר היה מלא מהקניות השבועיות... וממש הרגשתי כל פרט ופרט, ופתאום אני שומעת את השעון המעורר שלי... הבנתי שזה חלום צלול, אני לא בטוחה, אבל אני רוצה להגיע לזה שוב פעם, ולא בעזרת שיתוקי שינה, כי זה קרה לי לא פעם וזה ממש הפחיד אותי... אז בחרתי בשיטת כתיבת יומן חלומות, אז בעצם שאלתי היא איך לכתוב אותו? אני מחליטה? אני יודעת שצריך עוגנים, רקע החלום, קראתי איפשהוא שאני צריכה לתת כותרת לחלום(האם זה הכרחי?), יש עוד דברים שצריכים להיות שם? תודה!

Eroca

New member
אה וסתם הייתי רוצה לדעת בקשר לחלומות הצלולים

שלכם - יש לכם מטרות לדברים שאתם רוצים לעשות בכל חלום צלול? ואיזה דברים מיוחדים עשיתים בפעם הראשונה?

oobe

New member
פשוט תכתבי ביומן החלומות את החלומות

אל תתעסקי בזה יותר מדי לא בזמן.והזמן הוא כשאת מתעוררת בבוקר או כשאת מתעוררת בלילה עם חלום טרי בזכרון. אני לא הצלחתי להגשים משהו אלא להיות מודע שזה חלום.כרגע אני ביובש עיקבי בעצימות גבוהה.
יש לי שאלה אלייך,איך את עושה שיתוק שינה?

Eroca

New member
אוקי, תודה :)

וחח אני פשוט לא הייתי מודעת... זה קרה לי פעמיים-שלוש... ולפי מה שקראתי זה היה כנראה מחוסר שניה או משהו, פשוט לא רוצה לעבור את זה שוב, חוויה לא ממש נעימה לפי דעתי...

Eroca

New member
אה וגם ישמע לא הגיוני(או שכן אני לא יודעת)

אבל הראשון קרה לי בגיל גן, פשוט באותו הלילה חשבתי שהייתי ערה, ופתאום באה מעלי מפלצת שהייתי פוחדת ממנה או משהו הזוי בסגנון וכשרציתי לצעוק לא יכלתי, וכשנאבקתי בזה אז השתחררתי מהשיתוק.

למעלה