שלום, יש לי שאלה..

Nofar20079

New member
שלום, יש לי שאלה..

שלום, רציתי לשאול אם יש פה מישהו שסיים ישיבה קטנה וישר עבר לכולל של חצי יום , ובחצי השני למד למקצוע )תואר וכו..( כי זה מה שאני בעצם רוצה לעשות. רק שאני לא יודע למי לפנות. אין לי בגרויות ולא כלום. אז למישהו יש מושג מה עושים ? איך מתחילים? תודה מראש.

מכון לב.

שמעתי על כמה שעשו את זה. ולא נראה לי צריך בגרויות אלא מבחן תיל. ואם אתה רוצה להשלים בגרויות ,אז אפשר לא בדתי , אם זה נקרא בשבילך אופציה. יש כמובן את כל האירגונים למניהם כמו אנקורי , לחמן , קידום , יואל גבע וכו'..

אז ככה

מבחן תיל-מקביל לפסיכומטרי ולא לבגרויות. בלחמן (שזה בית ספר אקסטרני)יש גם לימודים לבגרות מלאה ולפסיכומטרי רק שלא הייתי ממליצה עליהם.יש טובים יותר.לגבי מכון לב-הם מקבלים למכינה דבר ראשון שבה משלימים פסיכומטרי ובגרות חלקית כדי להתקבל ללימודים שלהם

תחשוב היטב

על צעדיך, ואם אתה מחליט שסגנון חייך הוא של אחד הלומד ועובד כדאי שתתחיל להשקיע במקצוע כבר עכשיו. שים לב- הנסיונות רבים, כדאי שתתיעץ עם אדם מכוון שבקי בתחום ואולי אף תירשם לאחת הישיבות המיועדות לכך, בכל אופן ישנם הרבה מאד מקומות ומסלולים , תלוי ברמת הכשרון היכולת והרצון. אם תרצה אוכל לעזור תמיד, אף במסרים.

לחמן ,

זה גם לבגרויות, אם אני לא טועה משלימים שם היסטוריה , ג"ג אנגלית מתמטיקה לשון .. ועוד. נכון , יש שם גם לימוד פסיכומטרי... אבל זה לא אומר *רק* פסיכומטרי.

למעלה