שלום, יש לי שאלה

ricki kaka

New member
שלום, יש לי שאלה

במנג'ר (2008) יש אפשרות למנות מאמן תחתיי? כאילו, אני מביא את השחקנים קובע אימונים וכו' אבל הוא מנהל את המשחק וקובע את ההרכב זה אפשרי? ואם כן אני יכול שלא יפטרו את המאמן של הקבוצה שאליה אני מגיע, והוא ישאר המאמן ואני יהיה המנג'ר?

sok777

New member
זה מה שנקרא עוזר מאמן..

אבל אתה המנג'ר. זה המשחק. הוא לא משחק, אלא אתה. אתה יכול לצאת לחופשה והוא יעשה את זה אבל לא פשוט שהוא יעשה את זה. ולא כ"כ הבנתי את הכוונה בשאלה השניה.

ricki kaka

New member
התכוונתי בשאלה השנייה

זה שאם אני נגיד מתחיל אם מילאן, אז אם יש אפשרות להשאיר את אנצ'לוטי מאמן ואני יביא שחקנים וינהל, אבל זה כבר לא רלוונטי

שומו

New member
אתה מתכוון למנהל מקצועי../images/Emo35.gif

כמו צביקה שרף במכבי עלית תל אביב בכדורסל

ricki kaka

New member
כן, משהו כזה

כאילו אני יקנה וימכור שחקנים, יתעסק עם החוזים, יביא מאמני כושר וכו' והמאמן רק יקבע את ההרכב וינהל את המשחק

gal8788

New member
אתה מתכוון כמו נמני כן?

נמני מביא את כל השחקנים ומנהל וניר לוין קובע את ההרכב ומאמן. אתה יכול לעשות את זה פשוט רק לא להשאיר את אנצ'לוטי אתה פשוט אומר לעוזר מאמן לקבוע לך את ההרכב ולנהל לך את המשחק

ricki kaka

New member
אתה רק יכול להסביר

לי איך אני אומר לו? ויש מצב שאני מביא מאמן פנוי (כמו ליפי, מוריניו..) שיהיה עוזר המאמן שלי?

Ori1989

New member
תשובה

לרוב מאמנים בכירים מהליגות הבכירות לא יבואו לאמן בקבוצות מהליגות הנמוכות..לא משנה איזה סכום של כסף תציע להם..וגם..אם אתה מתמנה למאמן של קבוצה מסויימת במקום מנג'ר מודח..המנג'ר המודח לא ירצה לבוא לקבוצה שלך..והוא ידחה את ההצעה על הסף (הגיוני כי אתה שהתמנית במקומו גנבת לו את מקום העבודה)

אתה יכול אחרי שהוא פוטר להציע לו..

אבל מאמן ברמה כזאתי לא יסכים להיות תחת אף אחד חוץ מהבעלים..

Ori1989

New member
איזה בעלים?

הוא לא יסכים להיות בקבוצה שגנבת לו כאשר הוא תחתיך

הכוונה היא..

נגיד העפתי את רוני לוי אז רוני לוי לא יסיכם לכך שאני יהיה רמה מעליו.. (זאת אומרת שאני יגיד לו מה לעשות) הדבר היחידי שהוא יסכים זה להיות תחת יעקב שחר (Aהוא יגיד לו מה לעשות ) ולא אני..

למעלה