שלום. יש לי שאלה....

עטלף77

New member
שלום. יש לי שאלה....

מה אני צריך לעשות כדי להיות מתנדב במשמר האזרחי? אני מסיים עכשיו כתה י´ב וחשבתי שלהתנדב במשמר האזרחי יכול להיות משהו לעשות עד הגיוס וגם לתרום. כמה זמן לוקחת ההכשרה? למה אני מתחייב? אני גר בחדרה אם זה משנה.

מתנדב

New member
שלום לך עטלף

על השאלה הזאת דנו על זה לפני כמה ימים. אבל אני יענה לך שוב. בשביל להתנדב כל מה שעליך לעשות זה לגשת לאחד הבסיסים הקרוב לביתך, ולבקש שאתה רוצה להתנדב. כמה זמן לוקח ההכשרה?, זה תלוי לאיזה יחידה שאתה רוצה ללכת, אני מציע בשלב ראשון למתחילים זה קלאסי. ולגבי מיקום שאתה גר בחדרה, זה ממש לא משנה משטרת ישראל צריכה אותנו את המתנדבים, אנו עוזרים להם הרבה ולא משנה היכן ואיפא מתי. ונותר לי רק לברך אותך על הצד הזה שבחרת להתנדב למשא"ז, ובפרט בתקופה זו.

עטלף77

New member
הייתי רוצה לקבל עוד פרטים

אתה יכול לתת לי קישור לדיון שאתה אומר שהיה פה? או לאתר של המשמר האזרחי? ותודה כמובן

מתנדב

New member
עיין בעמוד 3 ועמוד 2

וחוץ מזה האתר של המשמר האזרחי לא עובד כבר הרבה זמן. וכמובן שנשמח לענות לך על שאלות שתרצה לדעת. אז פרט את שאלותיך כאן, ונשתדל לענות לך. כמו כן אתה יכול לעיין גם במאמרים, שגם שם יש הסברים על נושא הפעילות.

ofirgaon

New member
גל

תראה מה שכתבתי לאביב כאן אמנם המקומות שונים אבל זה אותו עיקרון.

סבבה, אבל...

גם אני רוצה להתנדב אבל גילי הוא 15.5, יש לי סיכוי? אם כן אז אני מקבל נשק או מה?

Deathatred

New member
התנדבות מכיתה י´ , נשק רק מגיל 17

נשק אתה רשאי לקבל רק מגיל 17. אצלנו, כל היודניקים שרוצים להתנדב למשא"ז עושים זאת במסגרת מחויבות אישית במעמד של "שוחרים". אחרי שנה של מחויבות הם יכולים לבחור להמשיך ואז הם נחשבים למתנדבים מן המניין.

אבין

New member
מש"אז

עטלף,פרטים מדויקים תוכל לקבל בתחנת המש"אז בתחנת המשטרה בחדרה

למעלה