שלום! יש לי שאלה.

Lili Liat

New member
שלום! יש לי שאלה.

הכלבה שלי אכלה חתיכת עוגת שוקולד שמעליה קרם שוקולד שהייתה על השולחן ולא ראינו..השאלה שלי היא אם פרוסת העוגה הזאת תעשה לה נזק? הרי הבנתי ששוקולד זה רעל לכלבים ואנו ממש מקפידים שלא לתת לה בכלל אוכל של בני אדם..

יסמין 86

New member
לא יקרה לה כלום אם היא אכלה רק עכשיו

עוגה/שוקולד פשוט תקפידו לא לתת לה עוד/להשגיח שלא תאכל עוד.

Lili Liat

New member
תודה על התשובה :)

הרגעת אותי...ולהבא נקפיד שלא תאכל שום עוגות שוקולד.

זו תשובה קצת לא רצינית

חשוב לדעת מה משקל הכלבה, ועד כמה השוקולד שהיא אכלה היא איכותי (מריר, עם אחוזי קקאו גבוהים). אם הכלבה קטנה, והיא אכלה חתיכה גדולה וזה מריר זה עשוי להיות בעייתי. למה את נותנת ככה עיצה? זה לא אחראי.

טוםבת

New member
וואווו שזיף... זה פעם ראשונה שאני שומעת....

אסור לכלבים לאכול שוקולד????? ממתי זה???הכלבות שלי אומנם לא אוכלות שוקולד רגיל, אבל הן אוהבות מאוד לסיים את המעדנים שהבת שלי אוכלת, שלפעמים הם עם שוקולד... אימא'לה.... ומה עם שוקולד לכלבים שהן מתות על זה? אתה יודע.. החטיף הזה שרוכשים בחנות חיות?? מה זה עושה לכלבים? אני בשוק!!

שוקולד זה רעיל אבל...

החטיפים שמיועדים לכלבים בחנות כלבים זה בסדר להמרות שכמובן במידה . לגבי המעדנים עדיף שלא להמרות שזה לא נשמע הרבה. לכלבה שלי אני נותנת שאני אוכלת שוקולד חתיכה ממש קטנה כי כנראה זה נותן לה הרגשה של "שייכת ללהקה" אבל ברגע שהיא רוצה עוד אני נותנת לה חטיף ששיך לה

כן, אסור

יש שם חומר שהם לא יודעים לפרק, ככל שהשוקולד יותר איכותי עם יותר אחוזי קקאו (=> יותר מריר) זה יותר מסוכן. צריך לאכול כמות מסויימת לכל ק"ג בגוף של הכלב. לא כל קובית שוקולד קטנה גורמת להרעלה. החטיף בחנויות מכונה שוקולד אבל הוא לא שוקולד. אני לא חושבת שזה בריא לסיים את המעדנים רק מהיבט הסוכר וזה שזה לא בריא להם ושהם לא מצחצחים שינים.

נכון מאוד!!! אם מדובר בכלבה קטנה

בפרוסה גדולה, בעוגה המכילה אוחזי קקאו גבוהים, אזי רצוי להתייעץ בוטרינר.

למעלה