שלום! יש לי שאלה..

פינגל

New member
שלום! יש לי שאלה..

איך אני יכול לדעת, במידה ואני יכול לחלום חלום צלול, מתי אני נמצא במציאות ומתי אני נמצא בחלום צלול?

LucidGuess

New member
בשביל זה המציאו את בדיקות המציאות

בדיוק בשביל זה המציאו את בדיקות המציאות, כדי שתוכל לדעת מתי אתה חולם ומתי אתה לא - בדיקות ההגיון - תסתכל סביבך ותראה אם יש משהו מוזר, אם אתה נמצא במקום שאתה לא מבין איך הגעת אליו, תבדוק אם יש משהו לא הגיוני ... בחלום כמעט תמיד יהיו דברים מוזרים שלפיהם תדע שזו לא המציאות אלא חלום. בדיקת קריאה - קרא שורת טקסט כלשהי ( מעיתון או שלט פירסומת ברחוב לדוגמה ) ואז תזיז ת´ראש ואז תקרא שוב, בדרך כלל אם אתה חולם הטקסט ישתנה למשהו אחר ובכל פעם שתסיר את המבט ותקרא שוב הטקסט ישתנה ... נסה לידחוף יש לתוך קיר - בחלום יתכן מאד שתצליח! ועוד בדיקות אחרות שמפורטות באתרים שבקישורים ... בכל מקרה אם אתה לא בטוח שזה חלום אף פעם אל תעשה דברים מסוכנים שיכולים ליפצוע אותך או מישהו אחר, על תנסה לעוף מהחלון אם אתה לא בטוח במליון אחוז שאתה חולם, כי בחלום צלול הכל נראה מציאותי לגמרי ממש כמו במציאות! אז שלא תתבלבל בטעות ... ו .......... שלא יעבדו עליכם!
יאלה ביי, LucidGuess

פינגל

New member
וואי!

זה נשמע ממש מגניב.. קרה לי פעם משהו כזה.. חלמתי שאני באולם הספורט של הבית ספר ופתאום אני מסתכל על השעון ורואה שהשנה היא 1970. אז נורא נבהלתי, אבל פתאום קלטתי שזה חלום, ואז ניסיתי להתעורר והצלחתי. ויש לי עוד שאלה: נגיד ובחלום צלול אני רוצה להגיע לאיפושהוא, אז הדרך לשם תראה כמו בדרך במציאות , כלומר , אותם רחובות והכל?

LucidGuess

New member
אז ככה ...

קודם כל בקשר לבדיקות המציאות, אני מציע שתיבדוק את 2 הדפים הבאים, שמסבירים לך בדיוק אילו בדיקות מציאות אתה יכול לעשות כדי לדעת אם אתה חולם או לא - בדיקות מציאות - הסבר מהאתר של אלון ברמן בדיקות מציאות - הסבר מהאתר של גיא השיטה היא שאתה צריך לעשות הרבה בדיקות מציאות במשך היום ( לדוגמה בכל פעם שאתה קם או מתיישב, בכל פעם שאתה עובר מחדר לחדר, בכל פעם שאתה שותה ... ) ובסוף זה יהפוך להרגל אצלך, עד שתיזכור יום אחד לעשות את הבדיקה גם תוך כדי חלום ואז תבין שאתה חולם
איזה באסה איתך!! אם הבנת שזה חלום למה ניסית להתעורר?? למה???? לא חבל ככה לפספס חלום צלול? נו באמת ... לא תמיד הדרך תראה בדיוק בדיוק כמו במציאות, אבל מצד שני היא תראה מציאותית לגמרי! לדוגמה יכול להיות שבדרך יהיו בתים שאין במציאות, או שיהיה עץ שבכלל אין שם באמת, אבל הכל הכל יראה לגמרי לגמרי מציאותי ואמיתי! יאלה ביי LucidGuess

roy758

New member
לא תמיד

יכול להיות שאתה בבית שלך (לפחות ככה חשבת) ואתה יוצא ואתה בטוח שזה הרחוב שלך! ואתה יודע הרי שזה חלום ועושה מה שאתה רוצהו אז אתה קם ואומר לעצמך, היי זה לא היה הבית שלי בכלל! ו,זה לא היה הרחוב שלי ז"א התת-מודע שלך גורם לך לחשוב שזה כם הבית שלך או הרחוב שלך לי קרה פעם בחלום (רגיל) הייתי בסין והיו שם אנשים רגילים! ולא סיניים אבל הייתי בטוח שהם סיניים ושהתעוררתי אמרתי לעצמי, הם לא היו סיניים... וגם פעם ראיתי את שרה נתניהו בחלום והייתי בטוח שהיא נשואה לזמר מפורסם ושקמתי אמרתי, אבל היא בכלל אישתו של ביבי מה שאני מנסה להגיד כאן הוא: שיכול להיות שזאת לא תהייה בדיוק אותה דרך, אבל אתה תיהיה משוכנע שזו כן, כמו הבית שלך אתה תיהיה בטוח (בחלום) שזה הבית שלך, אבל תתעורר ותחשוב על זה ותגיד שזה בכלל לא היה הבית שלך ---כאן מתחילה החתימה---

למעלה