שלום, יש לי רעיון...

שלום, יש לי רעיון...

הוא חי, הוא חי, מוהאהאהאהאהאה! המחשב שלי חזר, סוף סוף, לחיים. איזה אושר! תראו, ממה שאני רואה פה, כול ם עסוקים בלקונן על גסיסתו האיטית של פורום. א\ אני אגיד לכם כמה דברים שלמדתי בפסיכומטרי (היום בצהריים המבחן, אני באטרף לחץ...): 1.להבין את הבעיה זה רק חצי פתרון. 2.אל תחשבו על הבעיה, תחשבו על הפתרון! (האמת, זה מהספר "חוק הקוסמים הראשון", אבל זה עובד גם על הפסיכומטרי) 3. נפח קובייה הוא a בשלישית (אבל זה לא ממש קשור לפורום) אני מאמינה שהשורש לבעיות של הפורום הוא שיש פחות מידי רומח, כבר לא מדברי עליו כל כך פה... והפורום נעשה פחות ופחות אטרקטיבי. זאת הבעיה. לדעתי, הפתרון הוא להזרים, באמת, דם חדש - אבל לא בדמות אנשים חדשים, או ספרים חדשים, כי אם בדמות רעיונות חדשים! אולי במקום לחפש מנהל שיציל לנו את הפורום, בואו נציל אותו בעצמינו! אני בעד שכל אחד יחשוב על רעיון חדש, משהו שנשכח או משהו טרי ומרענן, ונשרשר פה, ואז נבדוק מה מעשי ונתחיל בהחייאה! הצעה: אני בעד שנמצא רעיונות ל"פינות", וכל אחד יקבל פינה לטפל בה, ושתהיה תחלופה של אנשים.... לדוגמה: אני מציעה פינה של "עשרה דברים" (מכירים את המשחק? אם לא אני אסביר בפעם אחרת, אני הולכת עוד מעט ושיהיה בהצלחה) ושאדם אחד יהיה אחראי עליה למשך שבועיים, כשפעם בשלושה ימים יש נושא חדש (זה יוצא בערך ארבעה נושאים לאדם) ואחרי שבועיים יהיה אחראי חדש, ונארגן את זה ככה שיהיה מעניין בפורום, מה שלדעתי יביא לצמיחה מחודשת, ואפשר לגוון ולתת עוד רעיונות להמון משחקים... עכשיו, אם תסלחו לי, אני הולכת להקיא מידע על איזה דף תשובות...

dralan

New member
בהצלחה

גם אני עברתי פסיכו' אחרי סוכות (איזה מציק, הא?) רעיון טוב מאוד!!!

באופן בסיסי זה הולך ככה:

הנה דוגמה: הנושא: עשרה דברים שאסור לעשות למינוטאור: 1.לעשות לו מוווווווווווווווווווווווווווווו 2.להגיש לו עשב לארוחת הבוקר 3."למצוא" סכין שלו ולנסות "להחזיר" לו אותה 4.לנסות לעניין אותו בהרגלי היגיינה. לא מומלץ. משום מה הם מפרשים את זה כרמז בנוגע לריחות מסויימים... 5.לשאול אותון איך פועל מנגנון העלאת הגירה וכן הלאה וכן הלאה. שלא כמו הדוגמה שלי, זה אמור להיות מצחיק... ואחרי שנותנים נושא כל אחד יכול להיענות לאתגר ולתרום תוספות או לכתוב עשרה דברים משלו. העיקרון החשוב הוא ליצור אתר שמשעשע להיכנס אליו, אבל לא רק - לתת גם כמה פינות רציניות, וככה כל אחד יוכל לגשת לאן שמתאים לו לפי המצב רוח.

למעלה